Hair stylistul Cristina Grama lanseaza prima enciclopedie de hair design din Romania


carteHair stylistul Cristina Grama va lansa prima enciclopedie de hair design din Romania: „Arte impletite in par”, o carte dedicata profesionistilor din domeniu, dar si celor interesati de domeniul modei. Lansarea va avea loc in 27 noiembrie, in cadrul Galei Eternal Beauty, care va avea loc la Brasov.

Cristina Grama calatoreste prin toate stilurile, pornind de la istoria coafurii. Autoarea aduce informatii, reinterpretari din stilurile ce s-au dezvoltat in timp in contemporan: “Este un ghid estetic, duce la un alt nivel ideea de total look. Astazi nu mai poti sa privesti omul fragmentat, el este o poveste de viata colorata cu forme, proportii, expresivitate si unicitate. Ceea ce exprima el vizual ne aduce foarte multa informatie. Cu cat ai mai multe informatii cu atat ai mai multe argumente si castigi increderea celui cu care lucrezi”, afirma Cristina Grama.cristina1

“Am scris aceasta carte cu gandul la materialele pe care eu insami le cautam si nu le gaseam, asa ca am dedicat mult timp studiului, practicii si participarii la cursuri pana sa ajung sa impart aceste informatii cu incredere si bucurie. Obiectivul acestei carti este de a demonstra interactiunea coafurii cu toate zonele artei (sculptura, arhitectura, picture, muzica, dans), cu psihologia, istoria, economia si politica si nu in ultimul rand cu simbolistica, spiritualitatea si comunicarea”, mai declara Cristina Grama.

De la stravechea civilizatie a egiptenilor sau cea antica greco-romana, trecand prin Renastere si Baroc, incursiunea culturala a Cristinei Grama ajunge in epoca moderna, la stilul minimalist și deconstructivism, la revolutia hair styling-ului datorata amploarei cinematografiei.

Pe 27 noiembrie, la Gala Eternal Beauty, odata cu lansarea primului volum al enciclopediei „Arte impletite in par”, Cristina Grama impreuna cu echipa Salon Fason va lansa si o noua colectie de hairstyle, “Identity and evolution”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *