Actrita Crina Matei: „ Dăruiesc pentru un zâmbet!”

cria-copiiÎn apropierea Crăciunului actrița Crina Matei se implica într-un proiect caritabil.  Artista, împreună cu preotul Florin Danu și Asociația Culturală Artă pentru Copiii României organizeaza pentru copiii centrului social din comuna Lada, județul Teleorman, un eveniment caritabil numit „ Dăruiesc pentru un zâmbet!”.

Astfel, in 19 decembrie, pentru copiii centrului social, la Restaurantul Cocoșu Roșu, va avea loc un program artistic, realizat de Crina Matei, Francisca & Band și alți artiști care se alătura acestei cauze nobile.

‘’Este minunat dacă reușim să bucurăm acești copii. Avem nevoie de ajutorul vostru ca să putem să-i aducem la București și să le facem aceste mici surprize! Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns până acum apelului nostru și va rog în continuare să va implicați! ’’, a declarat Crina Matei.

Această initiativă nu este prima de acest fel, fiind deja o tradiție ca în fiecare an de Paște și de Crăciun să aducă zâmbetul acestor copii.  Actrița Crina Matei este președintele Asociației Culturale „Arta pentru copiii Romaniei”.

Prin asociația ”Mana cerească”, preotul Florin Danu a demarat construirea unui centru social pentru copiii și bătrânii din Satul Lada, Comuna Tătărăstii de Jos, județul Teleorman. A strâns bani din donații și la începutul acestui an a deschis cantina centrului. Din ianuarie 2016, la cantina părintelui Florin Danu manancă 80 de suflete. Banii pentru alimente, că și pentru continuarea lucrărilor la centru, vin din donațiile pe care părintele le strânge de la oamenii de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *