Kaufland mareste salariile angajatilor si le mai acorda si o zi de concediu

kauflandKaufland va creste salariul minim pentru lucratorii comerciali din magazine, ajungand astfel la suma de 2000 lei brut, incluzand tichete de masa. In functie de vechime, salariul unui lucrator comercial poate ajunge chiar si pana la suma de 3.800 lei brut, aceasta cuprinzand sporuri si tichete de masa. Aceasta suplimentare reconfirma angajamentul Kaufland Romania de a-si sustine echipa cu o remuneratie corecta si beneficii superioare pe piata muncii. Cresterile salariale au loc periodic in companie, ultima fiind implementata in luna mai 2016. Noua majorare va avea loc efectiv de la 1 martie 2017.

De asemenea, Kaufland Romania anunta si cresterea perioadei minime de concediu de odihna anual, de la 21 la 22 lucratoare, acordand astfel angajatilor sai o zi de concediu in plus. Mai mult, Kaufland ofera zile suplimentare de concediu de odihna in functie de vechimea in companie, ajungand pana la 25 de zile pe an, cu 4 zile mai mult decat prevede legislatia Romaniei. Pe langa acestea, compania recompenseaza implicarea angajatilor sai in cauze sociale si acorda cate 2 zile libere platite pe an pentru actiuni de voluntariat.

marco-hosl-ceo-kaufland-romaniaCredem ca un mediu de lucru fresh te inspira si te motiveaza, asa ca ne-am dorit foarte mult sa transformam Kaufland in locul de munca propice dezvoltarii profesionale. Promovam un stil de comunicare deschis, prin care sa reducem barierele ierarhice, vorbim la per tu si incercam sa promovam cultura ideilor proactive si chiar si a greselilor. Personal, am o abordare de management in care sunt mai degraba coach, astfel incat echipa sa aiba libertatea de a lua decizii si de a si le asuma. Cultura noastra este puternic axata pe oameni si punem pret pe dezvoltarea lor in companie. Avem o responsabilitate imensa fata de echipa noastra, care vine odata cu statutul de cel mai mare angajator din Romania”, a declarat Marco Hössl, CEO Kaufland Romania.

Printre beneficiile pe care Kaufland Romania le acorda angajatilor se numara posibilitatea de a opta pentru servicii de asigurare voluntara privata de sanatate, care permit tuturor sa aiba acces la o retea nationala vasta de clinici si cabinete medicale la care angajatii pot apela oricand.

De asemenea, pe viitor programul de lucru in companie va deveni unul flexibil, Kaufland avand o politica ce promoveaza mentinerea echilibrului intre viata personala si cea profesionala.

Kaufland Romania este singura companie din industria nationala de retail careia i-a fost recunoscut statutul de Angajator de Top, printr-o certificare internationala acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda in primavara anului 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *