BRD si Mastercard lanseaza cardurile de credit Standard si Gold

conferinta-de-presa-brd-mastercardBRD – Groupe Société Générale a lansat astazi, in parteneriat cu Mastercard, cardurile de credit Standard si Gold. Acestea incorporeaza un sistem complex de rate, menit sa raspunda celor mai diverse nevoi de consum si marcheaza totodata lansarea in premiera globala a serviciului Mastercard – Plata in rate.

Printre caracteristicile de baza ale noului card se numara:

  • Planuri de pana la 18 rate cu dobanda zero, care permit plata in rate online sau direct in magazin, oriunde in lume, fara a fi limitat la o anumita retea de comercianti parteneri. Posesorii de carduri au optiunea de a plati in rate pentru cumparaturi efectuate atat in reteaua de magazine partenere a BRD, cat si a Mastercard, respectiv dupa efectuarea tranzactiei, prin esalonarea costului in functie de planul de rate preferat.
  • Optiunea „Cash in rate”, un beneficiu inovator care ofera posibilitatea de a transfera o parte din limita de credit in orice cont curent al detinatorului si rambursarea acesteia in maximum 36 de rate egale, cu dobanda.
  • Cumularea totala sau partiala a platilor efectuate pe parcursul unei luni intr-un plan de rate egale de pana la 36 de luni.andrew-buckley_mastercard_first-live-payment-with-mastercard-instalments

Consumatorii care aleg, pana la finalul lunii ianuarie 2017, cardul de credit BRD beneficiaza de 18 rate fara dobanda oriunde in lume, comision de acordare 0, comision de administrare 0 in primul an si intra automat in tragerea la sorti pentru premiul in valoare de 15.000 de euro cash, daca au folosit cardul de credit pentru cumparaturi de minimum 1.000 lei.

In cadrul evenimentului de lansare, Andrew Buckley, Senior Vice President Core Products, Europa, in cadrul Mastercard, a efectuat prima tranzactie comerciala cu un card BRD utilizand functionalitatile solutiei de plata Mastercard – Plata in rate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *