Wizrom: Aplicaţia de calcul salarial a ajuns la salariatul nr. 600.000

wizromAproape unu din cinci salariaţi din mediul privat îşi ia în fiecare lună salariul procesat printr-o aplicaţie furnizată de o companie românească de software. Peste 1.800 de firme de toate dimensiunile, de la IMM-uri la mari companii din toate domeniile, inclusiv financiar, cu mai bine de 600.000 de angajaţi, folosesc WizSalary, aplicaţia de procesare a salariilor, ceea ce face ca Wizrom să fie practic cel mai mare furnizor de soluţii software pentru plata salariilor din România.

„Peste 18% din salariaţii din firmele private din România îşi primesc salariile procesate prin soluţia de salarizare WizSalary. Luna trecută am constatat că am trecut pragul de 600.000 de salarii procesate prin WizSalary, cu ajutorul celui de-al 1.825-lea client, o firmă de producţie cu peste 500 de angajaţi”, a declarat Anca Cîrstoiu, managerul diviziei de soluţii HR din cadrul Wizrom Software.

Cele mai multe salarii procesate cu ajutorul WizSalary sunt din domeniul producţie, urmate de cele din servicii financiare, respectiv distribuţie şi retail. Cea mai mică firmă care foloseşte soluţia de salarizare de la Wizrom are cinci angajaţi, iar cea mai mare peste 10.000 de angajaţi. Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienţi ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI şi altele, având în total 4.100 clienţi activi şi peste 40.000 de licenţe instalate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *