Visa lanseaza un amplu program de oferte premium pentru romani

visa-shopping-tableta-retail-onlineVisa lanseaza un amplu program de oferte premium pentru romanii care detin un card Visa Gold, Platinum sau Infinite, prin care acestia pot beneficia de reduceri si facilitati exclusiviste la comercianti din tara si strainatate. Programul are mai multi piloni care acopera o arie extinsa de produse si servicii premium din sectoarele preferate de romani pentru platile cu cardul, respectiv turism, divertisment, restaurante si magazine. De asemenea, posesorii de carduri Visa premium primesc acces la platforma Visa Luxury Hotel Collection, care include o selectie de peste 900 de hoteluri de lux din intreaga lume, oferind avantaje precum statut VIP, acces automat la o camera mai buna si cel mai bun tarif. Ofertele lansate in Romania includ reduceri semnificative, cadouri si alte beneficii la cele mai mari cluburi exclusiviste de fitness, tenis, golf, wellness si spa, precum Pescariu Sports & Spa, SunGarden Golf & Spa Resort, magazine de lux precum Escada sau Galt Orologerie Elvetiana, hoteluri, restaurante si cafenele din tara precum Hilton Sibiu, Grand Hotel Teleferic, Hard Rock Café, restaurant Isoletta si multe altele.

“Romanii care au un card Visa premium cheltuiesc in medie de opt ori mai mult pe an la comercianti in comparatie cu detinatorii de carduri Visa Classic si Visa Electron. Datele noastre arata ca 4 din 5 tranzactii efectuate cu aceste carduri sunt cumparaturi in magazine, in timp ce doar o tranzactie este retragere de numerar. Este un comportament de plata pe care vrem sa il incurajam si sa il rasplatim, de aceea am dezvoltat un program premium, care va fi constant extins cu oferte si facilitati ce vor surprinde pozitiv detinatorii acestor carduri, persoane cu venituri ridicate si asteptari pe masura”, a declarat Catalin Cretu, director general Romania, Croatia, Malta si Slovenia, in cadrul Visa Europe.

In plus, clientii Visa premium vor avea acces la evenimente exclusiviste, special organizate de partenerii inrolati in program. In curand vor fi disponibile oferte de la un numar si mai mare de comercianti, printre care MaxMara, Porsche Design, Hotel Opera Plaza, Hotel Kronwell, AnaHotels, Adi Steak House si Belaqva Spa&Wellness. Detinatorii de carduri Visa premium care calatoresc in afara tarii beneficiaza de acces gratuit, impreuna cu un insotitor, in business lounge-urile aeroportului Otopeni. Pe durata sederii in business lounge, posesorii de carduri Visa Gold, Platinum si Infinite vor avea la dispozitie conexiune gratuita la internet, fax, programe TV, publicatii locale si internationale, gustari si bauturi. In perioada cuprinsa intre 1 iulie 2015 – 30 iunie 2016, romanii au cheltuit la comerciantii din strainatate de 14 ori mai mult cu cardurile Visa premium decat cu cardurile Visa Clasic si Electron si au realizat de sase ori mai multe plati in magazinele fizice si online de peste granita. Detinatorii de carduri Visa care calatoresc in strainatate pot plati cu cardul la mai mult de 40 de milioane de comercianti din intreaga lume si aproximativ noua milioane de comercianti din Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *