Vola.ro – vanzari record de un milion de euro de Black Friday

vola-ro-black-friday-1Un milion de cautari de bilete de avion si vacante s-au inregistrat pe Vola.ro de Black Friday, ziua in care cea mai mare agentie online de turism din Romania a pregatit reduceri record. Vola.ro a pornit Black Friday la ora 8:01, iar in primele 15 minute erau deja inregistrate peste 900 de cereri de rezervare pentru bilete de avion si pachete turistice, adica, in medie, o cerere pe secunda. 170.000 de calatori au accesat site-ul Vola.ro intr-un interval de 24 de ore, generand 270.000 de vizite pe site-ul agentiei si 1,4 milioane de pagini vizitate.

In primele doua ore, consultantii Vola.ro au preluat peste 1300 de apeluri, cat pentru o intreaga zi obisnuita de lucru. La finalul Black Friday, s-au inregistrat de 3 ori mai multe apeluri fata de o zi normala. Numarul maxim de apeluri simultane preluate in call-center a fost de 76. De Black Friday, apelurile din call-center-ul Vola.ro au cumulat peste 131 de ore, adica 5 zile si jumatate de convorbiri. In total, Vola.ro a primit cereri pentru peste 4.700 de pachete turistice si bilete de avion. In cazul pachetelor turistice, numarul a fost de 50 de ori mai mare fata de o zi obisnuita.

Au fost disponibile la oferta peste 600 de pachete si bilete de avion, iar anul viitor Vola isi propune cel putin sa dubleze aceasta cifra, dat fiind interesul mare al romanilor pentru calatorii. De Black Friday, valoarea vanzarilor brute inregistrate de Vola.ro a depasit 1 milion de euro. Peste 45% dintre vizitatorii Vola.ro si-au facut planuri de vacanta de pe telefonul mobil. Peste 8.000 de vizitatori s-au aflat in acelasi timp pe site in cautare de oferte, marcand un record absolut pentru Vola. Produsele “vedeta” puse la vanzare s-au epuizat in primele 30 de secunde ale campaniei, interesul pentru campania Black Friday depasind cele mai optimiste previziuni ale companiei. In spatele Black Friday-ului Vola.ro a stat o echipa de peste 150 de oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *