Vivre ofera reduceri de Black Friday de pana la 87%

vivreVivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si lifestyle organizeaza anul acesta doua campanii de Black Friday care se vor desfasura in urmatoarele doua week-enduri ale lunii noiembrie:  18 – 21 noiembrie si  25-28 noiembrie. Ambele campanii de reduceri vor incepe vineri la ora 10:00 AM si se vor incheia marti la ora 10:00 AM.
Reducerile oferite de Vivre in campaniile de Black Friday vor ajunge pana la 87% din pretul RRP si se vor aplica la obiectele din categoriile: Mobilier, Accesorii pentru gatit si Bucatarie, Accesorii pentru Baie, Textile de casa, Obiecte de iluminat, Covoare, Decoratiuni, produse de lifestyle. Cumparatorii vor putea alege dintr-o gama de peste 20.000 de produse apartinand marcilor internationale de referinta pentru piata de produse pentru casa. Produsele din campanie fac parte din portofoliul a peste 150 de furnizori, o parte dintre obiecte fiind oferite in Romania in exclusivitate de Vivre. Livrarea pentru cumparaturile mai mari de 300 lei este gratuita, iar costurile de returnare a produselor sunt suportate de Vivre, indiferent de motivul returului.

 

Fata de 2015, gama de produse oferita de Vivre in campaniile de Black Friday s-a dublat si ne asteptam la o triplare a comenzilor fata de o perioada obisnuita din an. Reducerile substantiale vor atrage atat clientii existenti care deja cunosc produsele oferite de Vivre, dar si cumparatori noi care estimam ca vor fi cu 50% mai multi decat in mod obisnuit. Cele mai cautate produse vor fi obiectele de mobilier si textilele”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *