Shopping City Piatra-Neamt isi va deschide portile pe 1 decembrie

shopping-city-piatra-neamt_vedere-carrefourLocuitorii din Piatra-Neamt vor avea parte de Sarbatori cu oferte si promotii oferite de brandurile preferate sub acelasi acoperis De Ziua Nationala, locuitorii orasului Piatra-Neamt au un motiv in plus de sarbatoare, dezvoltatorul imobiliar NEPI anuntand deschiderea celui mai nou si modern mall din partea de nord-est a Romaniei, Shopping City Piatra-Neamt, in cadrul caruia hipermarketul Carrefour Piatra-Neamt este magazinul ancora. Vizitatorii sunt asteptati la marea inaugurare cu zeci de oferte speciale si promotii, precum si cu o serie de spectacole si evenimente speciale.

”Piatra-Neamț reprezintă, fără îndoială, unul dintre principalele puncte de atracție turistică din regiunea Moldovei, mai mult decât atât, este o zonă cu potențial, aflată în plină dezvoltare. Prin intermediul Shopping City Piatra-Neamț ne dorim să venim în întâmpinarea locuitorilor orașului, dar și a turiștilor, printr-un mix de branduri internaționale și locale care să le acopere toate nevoile în materie de shopping și servicii. Din acest motiv, zona de divertisment și terasa amenajată sunt elemente care vor diferenția centrul comercial de alte destinații din regiunea Moldovei”, a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Situat pe Bulevardul Decebal 79, noul mall este construit pe un teren de 7 hectare si dispune de o suprafata inchiriabila de 28.000 metri patrati. De asemenea, cei care vor sa ajunga la cumparaturi cu masina au la dispozitie o parcare cu pana la 1.000 de locuri, ce va oferi acces direct catre zonele de divertisment cu cinema, terasa si food court, folosindu-se si de cele doua sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul in zonele Decebal si Bistritei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *