Premiera in Romania: Social media nelimitat si gratuit la Vodafone

vodafone-supernetUtilizatorii noilor abonamente din portofoliul Vodafone Romania beneficiaza de acces nelimitat si gratuit la social media pe toata perioada contractuala de 24 de luni si de trafic de internet nelimitat national gratuit pentru primele trei luni. Oferta se aplica pentru traficul efectuat in cadrul aplicatiilor Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+, Pinterest . Beneficiile sunt valabile pentru clientii persoane fizice care semneaza contracte noi sau de reinnoire pe o perioada de doi ani pentru abonamente incepand de la RED 14, ce includ minute/SMS-uri nationale si minute internationale pe fix nelimitate, 300 de minute internationale pe mobil, 2 GB, minute nelimitate cu cinci numere preferate din Vodafone Italia sau Spania, 50 de minute in roaming si 100 MB in roaming.

Portofoliul Vodafone Romania include si un nou pachet comercial promotional destinat familiilor, Super RED TRIO, format din doua abonamente de voce cu smartphone-uri si un al treilea care poate fi de voce, cu sau fara telefon, ori de date cu tableta. Costul acestuia este de 29 sau de 39 de euro lunar, in functie de beneficiile incluse.

Vodafone inoveaza din nou printr-o promotie exclusiva care ofera clientilor libertatea de a folosi aplicatiile preferate fara a-si face griji legate de costuri. Cu ajutorul ofertei de Craciun in editie limitata, utilizatorii nostri au acces gratuit si nelimitat la aplicatii de tip social media, precum Facebook si Instagram, si la aplicatii folosite pentru a comunica, precum Whatsapp si Messenger, pentru intreaga perioada contractuala de 24 de luni. De asemenea, am lansat un nou pachet comercial, Super RED TRIO, care este un exemplu prin care tehnologia poate fi folosita pentru a aduce impreuna membrii familiei, care se pot astfel bucura de beneficii semnificative si de o varietate de terminale”, a declarat Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *