Kaufland acorda burse tinerilor romani care invata in spatiul germanofon

kaufland-studenti-romani-castigatori-ai-burselorKaufland Romania a desemnat cei sase castigatori ai burselor de studii pe care le acorda tinerilor romani care invata in spatiul germanofon, cu scopul de a incuraja performanta si de a fi alaturi de tinerele valori in drumul spre excelenta academica la nivel international.

Cei sase tineri castigatori ai burselor de studiu Kaufland sunt: Luana Draghiciu, Andreea Costa, Bianca Teodorescu, Iulia Ciobanu, Teodor Diaconu si Irina Susan.

Ei vor fi ambasadorii Kaufland in spatiul germanofon si vor beneficia de un program de dezvoltare, care se va desfasura in cele trei domenii de activitate: Vanzari, Logistica si departamentele Sediului Central.

raluca-alexandru-coordonator-brand-de-angajator-kaufland-romania”Ne bucuram ca avem ocazia sa oferim sprijin tinerilor romani, facilitandu-le accesul la educatie internationala in universitati de prestigiu. Sustinem performanta si apreciem efortul acestor tineri care cauta sa atinga excelenta in educatie, de aceea suntem decisi sa ii sustinem. Programul s-a dovedit a fi o initiativa reusita si bine primita de tanara generatie. Am fost incantati sa cunoastem atat de multi tineri ambitiosi, curajosi si dornici sa contribuie prin experientele lor la dezvoltarea societatii din Romania”, a declarat Raluca Alexandru, Coordonator Brand de Angajator, Kaufland Romania.

Bursa de studiu Kaufland va reprezenta sprijin financiar pentru excelenta academica, acordata studentilor romani care produc performanta in cadrul celor mai renumite universitati din spatiul germanofon. Au fost centralizate 55 de aplicatii, dintre care 30 de candidaturi au indeplinit criteriile necesare pentru a ajunge in urmatorul pas in procesul de selectie, acestea fiind: sa fi obtinut rezultate academice deosebite, sa ateste nivelul limbii germane printr-un certificat, sa fi avut pana in prezent experiente de voluntariat si sa fie admisi la o universitate din spatiul germanofon.

Aceasta initiativa a fost dezvoltata in parteneriat cu Liga Studentilor Romani in Strainatate (LSRS), pentru a incuraja tinerii romani care demonstreaza performanta academica si au nevoie de sprijin in aprofundarea studiului la universitati de prestigiu din spatiul germanofon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *