evoMAG: 1.000 de comenzi au plecat deja către clienţii finali

evomagevoMAG a dat startul reducerilor de Black Friday şi a început deja livrarea către clienţii finali. Astfel, până în prezent, a fost demarat procesul de livrare pentru 1.000 de comenzi.  Cele mai căutate produse au fost telefoanele mobile, televizoarele, gadget-urile şi produsele pentru copii.
Cât priveşte traficul total, de la momentul startului campaniei de Black Friday şi până la ora 09:00, au intrat pe evoMAG.ro peste 200.000 de vizitatori unici, 35% din trafic fiind de pe mobil.

 

mihai_patrascu_ceo_-evomag„Ne-am dimensionat bine aşteptările şi am fost pregătiţi pentru a prelua volumul mare de trafic şi, implicit, de comenzi. Aşa am reuşit să asigurăm funcţionarea site-ului 99,9% din timp. Până la ora 09:00 am avut peste 5.000 de comenzi, cu un vârf de trafic de peste 35.000 de vizitatori unici simultan. Avem deja stoc epuizat pentru 20% dintre produsele care au intrat în campania de Black Friday”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness şi produse destinate nou-născuţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *