Telekom: Un nou portofoliu pentru clienții companii ai serviciilor mobile

telekomTelekom Romania introduce pentru clienţii companii un portofoliu îmbunătățit de servicii mobile, care oferă o experiență 4G, mai mult trafic de date, mai multe beneficii în roaming și date securizate prin licența Norton Security Online inclusă în abonament. Noul portofoliu Business Office cuprinde opt planuri tarifare cu preţuri între 3 euro și 55 euro, fără TVA, în care sunt incluse, în funcție de tipul de abonament, beneficii precum apeluri și SMS-uri nelimitate naționale, licență Norton Security Online, 5000 de minute în roaming, 0,005 cenți per MB consumat suplimentar față de traficul inclus în abonament.

“Indiferent de aria de activitate sau de dimensiune, companiile trebuie să se concentreze pe activitățile lor principale, fără griji legate de furnizarea serviciilor de telecomunicații. Au nevoie de o conexiune stabilă și acoperire 4G extinsă, de controlul costurilor, în special în străinătate, de protecție pentru date pe orice dispozitiv, respectiv de acces și disponibilitate a datelor lor. Iar noi putem acoperi toate aceste nevoi, oferind mai mult trafic de date, chiar și în roaming, facilitând astfel succesul afacerii lor. În plus, clienții își pot modela afacerile mai eficient, beneficiind de acoperire 4G extinsă de 96% din populația urbană din România”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, segment business, Telekom Romania.

Toate abonamentele din noul portofoliu oferă viteza maximă de date, în funcție de aria de acoperire, chiar și după ce traficul inclus în abonament este consumat. Mai mult, primii 250 MB peste traficul inclus în abonament sunt tarifați cu 0,01 euro/MB, iar după acest prag, clientul va fi taxat cu 0,005 euro/MB, un tarif cu 50% mai mic față de prețul standard pentru traficul de date suplimentar. De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa telefoane inteligente de ultimă generație, cu prețuri începând de la 1 leu. În plus, începând cu Business Office 12, clienții beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în zona internațională 1 (rețele fixe din Europa, rețele fixe și mobile din SUA, Canada și Israel) și de o licență pentru soluţia de securitate Norton Security Online care poate fi instalată pe orice dispozitiv preferat, inclusiv pe telefonul mobil.

Toate abonamentele, începând cu Business Office 31, includ 5000 de minute lunar pentru apeluri primite și efectuate în roaming în cadrul Grupului 1 (țările UE, Elveția, Gibraltar, Islanda, Lichtenstein și Norvegia). În funcție de tipul de abonament, clienții de business ai Telekom au incluse în ofertă până la 1500 de minute internaţionale în Zona 2 (rețele mobile din Europa), până la 9GB trafic de date național și până la 1500 de SMS-uri și 3GB de trafic de date în roaming pentru statele din Grupul 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *