Red Panic Button, utilizată de peste 100.000 de oameni din toată lumea

red-panic-button-appRed Panic Button, aplicație de securitate personală, dezvoltată în Cluj-Napoca de Ultimate Communications Ltd și Recognos, a ajuns în topurile globale, cu peste 100.000 de descărcări pe telefoanele mobile din întreaga lume. De la lansare și până în prezent, utilizatorii au folosit soluția ca să îi alerteze pe cei apropiați când aveau nevoie de ajutor, fie că erau prinși sub darâmăturile unui șantier sau se simțeau în pericol pe străzile orașului Rio de Janeiro, în timpul călătoriilor. Aplicația Red Panic Button, lansată în 2012, oferă o soluție de securitate personală pe plan mondial, iar utilitatea sa a fost recunoscută și în presa internațională, fiind prezentată de CNN, USA Today, Wired, Mashable, dar și în emisiuni de specialitate din Statele Unite.

“În urmă cu patru ani, mi-am propus să ofer familiei un mecanism prin care să pot fi alertat în orice moment dacă apar probleme. Căutând soluții de acest gen pe piață, am descoperit că aplicațiile existente fie erau mult prea complexe, fie nu ofereau informațiile de care aveam nevoie. Așa a luat naștere ideea dezvoltării Red Panic Button. De la lansare și până în prezent, utilizatori din toată lumea au mărturisit că soluția i-a ajutat în momente grele, iar rezultatele înregistrate la nivel mondial confirmă succesul proiectului nostru”, a declarat Cătălin Ianachis, fondatorul Red Panic Button.

Prin intermediul Red Panic Button, utilizatorii pot alerta, cu un singur click, o listă personalizată de contacte, atunci când se simt în pericol. Aplicația folosește canale de comunicare multiple (SMS, e-mail, WhatsApp), pentru a trimite un mesaj predefinit, alături de coordonatele aparatului mobil, facilitând astfel localizarea rapidă și intervenția de care are nevoie persoana aflată în pericol, fie că este victima unei agresiuni, accident, dezastru natural sau are o urgență medicală. Red Panic Button poate fi utilizată pe dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS, putând fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. Ultimate Communications Ltd și Recognos și-au propus ca tehnologia Red Panic Button să fie utilizată și în mediul de afaceri, datorită impactului dovedit pentru companiile care vor să ofere o soluție de securitate personală propriilor clienți, angajați sau parteneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *