PeliFilip a asistat Anchor Group în procesul de fuziune

cristina-filip-managing-partner-pelifilipCasa de avocatură PeliFilip a oferit consultanță juridică grupului Anchor în proiectul de fuziune a companiilor din cadrul acestuia, care dețin și operează București Mall și Plaza Mall. Procesul a fost gândit ca o fuziune prin absorbție, în care întregul patrimoniu Plaza Mall a fost transferat către București Mall. Pașii preliminari proiectului au fost inițiați în martie 2016, fuziunea intrând în vigoare în octombrie 2016.

„Suntem foarte încântați că am avut oportunitatea de a asista clientul nostru în acest proiect important pentru grupul Anchor în România. Dorim să mulțumim atât clientului nostru, cât și echipelor financiare și juridice pentru încrederea acordată și pentru colaborarea excelentă, care a însoțit întreaga muncă și pregătire investite în finalizarea cu succes și la timp a fuziunii”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Echipa implicată în acest proiect a fost coordonată de către Cristina Filip și a inclus în calitate de key expert și project manager pe Eliza Baias, care a lucrat împreună cu Sofia Lovin, Dragoș Ungureanu și Ruxandra Listea, specializați în drept corporatist la PeliFilip în cadrul departamentului Drept Corporatist, Fuziuni și Achiziții. Fie că e vorba despre fuziuni complexe, spin-off-uri și alte reorganizări societare sau achiziții cheie, strategii de ieșire, joint venture-uri, privatizări sau tranzacţii de capital privat, avocații PeliFilip au oferit consultanță juridică uneia dintre părți în majoritatea tranzacțiilor de acest gen din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *