ALTEX România pregăteşte în ultimul val de Black Friday cele mai mari reduceri

altex-black-fridayALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunţă startul ultimei runde de reduceri de Black Friday de anul acesta în toate magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară şi pe altex.ro şi mediagalaxy.ro. Între 17 şi 23 noiembrie, ALTEX România a pregătit pentru clienţi cel mai mare val de reduceri la cele mai aşteptate produse din toate categoriile.

“Black Friday a devenit un eveniment important atât pentru retaileri, cât şi pentru consumatorii care îşi doresc să se bucure cât mai mult de preţurile speciale din această perioadă. Pentru a răspunde nevoilor reale ale cosumatorilor, anul acesta am început Black Friday pe 20 octombrie, astfel încât să oferim clienţilor noştri mai multe oferte, pe o perioadă mai mare de timp. În această campanie de Black Friday ofertele au fost dezvăluite în mai multe valuri de reduceri. Ultima rundă începe pe 17 noiembrie şi aduce cu siguranţă cele mai mari reduceri la cele mai aşteptate produse”, declară Daniel Mirea, Director Retail ALTEX România.

Pentru ultimul val de oferte Black Friday, ALTEX România pune la dispoziţia clienţilor un stoc de două milioane de produse din toate categoriile şi segmentele de preţ, astfel încât toţi clienţii să găsească produsele pe care le caută la cel mai bun raport preţ – calitate. Printre ofertele pregătite pentru ultimele zile de Black Friday, aşa cum apar în catalogul special lansat pentru această perioadă, se numără: LED TV UHD Smart Samsung, diagonala 152 cm, la numai 3.699 lei, cu o reducere de 4.150 lei; LED Smart Ultra HD Philips, diagonala 108 cm şi cadou tastatură Wireless Logitech Touch K400 Plus, la numai 1.599,9 lei, cu o reducere de 1.200 lei; LED Smart Ultra HD Philips, diagonala 123 cm şi cadou tastatură Wireless Logitech Touch K400 Plus, la numai 1.999 lei, cu o reducere de 1.000 lei; LED Smart TV LG, model 2016, diagonala 80 cm şi cadou telecomandă LG Quick Remote AN GR700, la numai 999,9 lei, cu o reducere de 500 lei; Ultrabook Zenbook ASUS, procesor Inter Core i5, la numai 3.399 lei, cu o reducere de 1.100 lei Laptop ACER Aspire, procesor inter Core i7, la numai 2.499 lei, cu o reducere de 800 lei; Laptop Lenovo, procesor Intel Core i5, la numai 1.399,9 lei, cu o reducere de 600 lei; Tabletă Lenovo Tab 3, la numai 599 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *