Telekom Romania anunta oferta de iarna pentru pachetele MagentaONE

PrintTelekom Romania a lansat noua ofertă de iarnă pentru pachetele integrate fix-mobil MagentaONE. Astfel, Telekom își propune să ajute milioane de români să renunţe la vechile televizoare, oferind un pachet consistent de servicii de voce, internet și divertisment, la cele mai bune prețuri.

“În această iarnă, toată lumea primește beneficii maxime de la Telekom cu televizor smart inclus. În spiritul sărbătorilor, întreaga familie se poate bucura de serile de iarnă cu filme de la HBO și Cinemax și toți membrii familiei primesc 8GB trafic de date la viteze 4G. Mai mult, pentruliniștea sufletească a părinților, aceștia nu trebuie să își mai facă griji pentru cei mici deoarece pot folosi ceasul pentru copii ca să îi sunesau să îilocalizezeîn orice moment, direct de pe telefonele lor inteligente”, a declarat Todor Dimitrovski, DirectorMarketing, Telekom Romania.

Clienții care aleg oferta specială MagentaONE,cu servicii de televiziune și internet incluse, pot beneficia de un televizor smart LG, inclus în oferta de iarnă Taţii #1, dacă îşi iau două abonamente de mobil (un SIM principal şi un SIM de familie) începând cu Talk/Surf M.

Un alt avantaj pentru clienți este că primesc beneficiile aferente Complete XXL în primele trei luni de la activarea unui abonament de mobil. Astfel, activarea pentru 24 de luni a oricărui tip de abonament Talk S, Talk/Surf M, Talk/Surf L sau Complete XL va aduce automat în primele trei luni beneficiile oferite de pachetul Complete XXL, 8GB trafic de date național, minute şi SMS-uri naționale nelimitate, 1500 de minute internaționale către reţele fixe și mobile, 1500 de minute în roaming anual și 2GB de trafic de date în roaming anual, plus telefoane Samsung Galaxy (J3 2016 şi S6) la 1 leu, preţ valabil la portarea dintr-o altă reţea.

Separat, în această iarnă, toate ofertele pentru mobil începând cu tipul de abonament Surf M oferă un bonus de 36GB trafic de date la viteze 4G (1,5GB lunar pentru întreaga perioadă contractuală de 24 de luni).1-dad-fix

Mai mult, clienții care aleg oricare dintre pachetele promoţionale care includ televiziune vor primi acces la conținutul ofertei TV L timp de trei luni (164 de canale, 48 canale HD, 115 canele online), iar cei care aleg pachetul promoţional TV L vor avea acces la pachetul Maxpak timp de trei luni (HBO și Cinemax), fără costuri suplimentare.

Deoarece această campanie este dezvoltată în jurul taților, cei aflați în căutarea unui cadou inspirat pot opta pentru ceasul inteligent MyKi pentru copii. Cu ajutorul acestuia, părinţii pot urmări în orice moment activitatea copilului direct pe telefonul mobil, monitorizând locul în care se află acesta şi setând un perimetru de siguranță pentru copil. De asemenea, dispozitivul permite primirea de apeluri şi SMS-uri. Serviciul este oferit cu abonamentul Prichindel S și ceasul MyKi inclus, la prețul de 7,95 euro,care include număr nelimitat de minute în reţeauamobilă Telekom Romania, 100 de minute naționale, 100 MB trafic de date național.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *