Investitie de 3 milioane de euro: Stratec Biomedical inaugurează propria clădire de birouri

stratecDupă 8 ani de la deschiderea filialei de la Cluj-Napoca, STRATEC BIOMEDICAL a decis să prindă rădăcini în orașul din inima Ardealului. În urma unei investiții de 3 milioane de euro, compania germană inaugurează astazi, 15 noiembrie, propria clădire de birouri.

Parte din grupul STRATEC, lider în dezvoltarea de soluții tehnologice și științifice pentru industria biotehnologică, filiala clujeană și-a construit de-a lungul timpului o reputație pozitivă în cadrul „companiei mamă”. Prin urmare, senior managementul acesteia a decis să facă o investiție pe termen lung în România. Acest lucru s-a concretizat prin construirea propriei clădiri de birouri, proiect ce s-a ridicat la suma de 3 milioane de euro și a fost realizat în doar 9 luni, printr-o colaborare cu firmele ConA (antreprenor general) și Beletage (arhitectură și proiectare).

“Clujul este un centru universitar puternic dezvoltat și are specialiști în inginerie foarte bine pregătiți. Din 2008 până în prezent subsidiara din România a companiei STRATEC a avut cea mai rapidă creștere din cadrul grupului, iar competența, munca și rezultatele excelente obținute de colegii noștri au determinat dezvoltarea unei strategii ambițioase de creștere și consolidare a poziției noastre pe plan local”, a declarat Cosmin Călian, general manager al Stratec Biomedical Romania.

De altfel, compania a și început dezvoltarea unor parteneriate cu Universitatea Tehnică și cu Universitatea Babeș-Bolyai, pentru a organiza programe de internship și pentru a crește talentele locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *