Farmec deschide un nou magazin in Arad

magazinul-farmec-din-brasov-interiorFarmec, cel mai important producator roman de cosmetice, continua extinderea si modernizarea retelei de magazine in tara. Dupa deschiderea unui nou spatiu la Brasov si a celui de-al treilea magazin Gerovital din tara, Farmec anunta inaugurarea unui nou punct comercial in Arad.

Situat central, pe Bulevardul Revolutiei nr. 66, noul magazin Farmec Arad are o suprafata totala de peste 70 metri patrati, oferind peste 400 de produse, dar si consultanta permanenta legata de acestea, prin intermediul specialistilor prezenti in magazin.Investitia totala se ridica la 55.000 euro, suma reprezentand fondurile alocate pentru proiectare, design, mobilier si instalatii, la care se adauga masurile de securitate.

Inaugurarea noului magazin de la Arad face parte din strategia de extindere a retelei de magazine Farmec in tara. Aradenii se vor putea bucura de toate produsele Farmec din portofoliu, fie ca vorbim de cosmetice sau de produse de ingrijire a locuintei din gamele Nufar si Triumf. Farmec este un brand simbol al Romaniei, o marca de traditie, care intelege ce este important pentru consumatori si familiile lor, oferind o gama variata de produse eficiente la un raport corect calitate – pret. Ne bucuram sa vedem ca romanii o considera o marca de incredere, pe care o recomanda si prietenilor si imbinam in permanenta traditia de peste un secol cu inovatia pentru a crea cele mai bune produse”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

In perioada 15 noiembrie – 26 noiembrie, aradenii vor beneficia de 20% discount la orice achizitie din noul magazin Farmec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *