Black Friday in magazinele Elvila cu reduceri de pana la 70%

elvilaCompania Elvila anunta pregatirea campaniei de Black Friday cu reduceri de pana la 70% la o gama larga de produse de mobilier, in 14 magazine proprii din tara. In perioada 18-30 Noiembrie, in magazinele Elvila din Alexandria, Bacau, Bucuresti, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, clientii pot beneficia de reduceri de pana la 70% la canapele, coltare, seturi de canapele, paturi tapitate, biblioteci, dormitoare si coltare de bucatarie.

La inceputul noului sezon de iarna, compania lanseaza o promotie de lichidare de stocuri din magazinele proprii din tara unde clientii pot achizitiona, in limita stocului disponibil, produse pentru bucatarie, dormitoare sau living room.

Mobilierul Elvila este disponibil prin reteaua de magazine proprii sau prin reteaua de distribuitori, dar si pe site-ul www.elvila.ro, unde pot fi comandate online produsele dorite, cu livrare prin curier. Gama de produse de catalog este completata de posibilitatea de realizare de mobila pe comanda atat in magazine, cat si prin intermediul site-ului.

Elvila pune dispozitie o gama extrem de variata de produse pentru casa, birouri, dar si pentru proiecte speciale, putand enumera aici mobilarea Teatrului National din Bucuresti sau Caelia Residence din Mamaia.

Fondata in anul 1990, Elvila ramane una din marcile cu o larga notorietate in Romania. Compania ofera produse de mobilier modern sau clasic, din MDF, PAL sau lemn masiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *