Black Friday se sarbatoreste la Hervis Sports timp de o saptamana

hervis-discountIn cel mai asteptat eveniment de shopping, lantul de magazine specializat pe articole sportive Hervis aduce o oferta variata de produse, de la biciclete, hoverboard-uri si echipamente de schi, la jachete, pantofi de iarna si timp liber cu un stoc de peste 11.000 de articole. Astfel, in perioada 14 – 20 noiembrie clientii pot cumpara online de pe hervis.ro articole cu preturi cu pana la 60% mai mici.

”Toate ofertele vor putea fi gasite pe site, dar sunt valabile in limita stocului disponibil. Ofertele se pot achizitiona doar online cu plata directa in website, virament bancar sau cu plata cu ramburs (la primirea comenzii prin curier). De asemenea Hervis pune la dispozitie serviciul de Click & Collect, prin care clientii pot beneficia de transport gratuit pentru articolele pana in 200 lei, produsele putand fi ridicate dintr-un magazin Hervis la alegere”, se arata in comunicatul Hervis.

Comenzile vor fi livrate in termen de 2 pana la 5 zile lucratoare. Produsele dedicate sporturilor indoor si outdoor, puse la vanzare de Hervis, apartin a peste 40 de branduri internationale si marca proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *