Miele organizează Black Friday în ultimele două săptămâni din noiembrie

masini-de-spalat-vase-mieleMiele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, organizează anul acesta Black Friday în perioada 14-30 noiembrie. Discounturile oferite vor fi cuprinse între 15 și 30 la sută și vor fi aplicate mai multor categorii de produse: mașini de spălat rufeuscătoare de rufe, stații de călcat, espressoare, cuptoare, frigidere, mașini de spălat vase, aspiratoare, consumabile și accesorii. În perioada Black Friday, produsele Miele cu prețuri reduse se vor găsi în cele șase magazine exclusive din București, Brașov, Cluj, Sibiu, Târgu Mureș, Deva, în rețelele de magazine Altex și Flanco, pe platforma eMAG, dar și în rețeaua de magazinele independete partenere.

Black Friday a devenit un fenomen extrem de important pentru piața de electrocasnice din România, iar în luna noiembrie, vânzările pe acest segment cresc considerabil și datorită acestui eveniment. În acest context, ne așteptăm la o creștere a vânzărilor Miele cel puțin dublă față de media vânzărilor lunare”, a declarat Loredana Butnaru, Director Miele România.

Magazinele care vor mai avea produse pe stoc și după data de 30 noiembrie vor putea să prelungească perioada de acordare a reducerilor la electrocasnicele premium Miele. Produsele Miele dispun de funcții patentate, renumite la nivel mondial. Mașinile de spălat vase, de exemplu, au o serie de caracteristici cu patent Miele care vin în ajutorul consumatorului, precum sertarul pentru tacâmuri 3D, recunoscut pentru versatilitatea sa. Practic, lățimea, înălțimea și adâncimea sertarului sunt reglabile pentru a permite orice tip de încărcătură/vas. De asemenea, mașinile de spălat vase Miele au un suport pentru pahare FlexCare care oferă o poziționare unică și sigură a paharelor cu picior și a cupelor, datorită dublurii de silicon și a suprafeței speciale.

Miele este o companie renumită și pentru mașinile sale de spălat rufe. Cele din seria W1 au trei dotări de premieră mondială ce asigură curățenia revoluționară a spălării rufelor. Este vorba despre sistemul PowerWash, care sporește performanța de curățare în mod demonstrabil, sistemul TwinDos, prin care clienții pot folosi detergent lichid pentru a spăla la perfecție nu doar rufe colorate, ci și rufe albe și nu în ultimul rând, CapDosing , pentru utilizările speciale. Caracteristici aparte au și aspiratoarele Miele. De exemplu, cele din gama Ecoline consumă maximum 800 de waţi, chiar şi la cea mai înaltă putere de aspirare. Totodată, tehnologia unică Smart Power combină mai multe dotări de optimizare a performanţelor: motorul inovator EcoLine, cu orificii suplimentare pentru trecerea aerului, permite obţinerea unui flux de aer chiar mai puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *