Mega Image sarbatoreste impreuna cu clientii cele 500 de magazine deschise


megaMega Image ajunge la 500 de magazine, moment care valorifica investitia continua. Pentru a sarbatori momentul si a multumi clientilor pentru loialitate, o campanie promotionala se va desfasura in toate magazinele Mega Image, in luna noiembrie. Astfel, numeroase produse vor avea preturi speciale, iar pe parcursul campaniei, clientii se vor bucura de numeroase surprize in timpul cumparaturilor. 

“Cele 500 de magazine reprezinta un moment de referinta in dezvoltarea companiei noastre, in aceasta continua expansiune care ne-a transformat intr-o echipa solida si competitiva si ne-a pozitionat in topul retailului modern. Este ceea ce ne confirma cel mai bine in acest moment drept cel mai mare lant de supermarketuri din Romania. Si, nu in ultimul rand, este dovada a tot ceea ce facem pentru clientii nostri, sa le asiguram produse proaspete in fiecare zi, sa le aducem noutati si sa le fim astfel sursa de inspiratie”, a declarat Vassilis Stavrou, General Manager al Mega Image Romania.
Cele 500 de magazine sustin dezvoltarea pozitiva si rapida a Mega Image din ultima perioada, care a fost marcata de investitii in proiecte noi, alaturi de platforma de comunicare “Inspiratie pentru inima casei tale”. 
Alaturi de deschiderile de noi magazine din ultimul an, evolutia pozitiva a Mega Image a fost sustinuta in ultimul an de proiecte precum: dezvoltarea conceptelor speciale de magazine (Wine Gallery, Equilibrium, concept store Baneasa), dezvoltarea si lansarea marcilor proprii (Gusturi Romanesti, Mega Apetit), campaniile de loializare (vivo I Villeroy & Boch, SuperFlizz) si alaturi de serviciile special create pentru consumatori, in magazine (echipele “Red Team” de consultanti la raft). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *