PC Garage: Demonstrează-ți talentul la cântat și poți câștiga un laptop ASUS ROG

pc-garage_concursPC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România, lansează în noiembrie un concurs special dedicat celor pasionați de jocurile video. Premiul cel mare pus în joc în acest concurs este un laptop de gaming ASUS ROG G752VM în valoare de 8.300 de lei. Pentru a intra în cursa pentru câștigarea acestui premiu, participanții la concurs au de trecut o probă inedită. Participanții vor trebui să realizeze un videoclip în care vor cânta, pe un fundal sonor ales de ei, câteva versuri despre lumea gaming-ului, disponibile în regulamentul campaniei. Videoclipul va fi încărcat pe YouTube și înscris în competiție prin formularul de concurs, disponibil pe site-ul PC Garage.

“Concursul se desfășoară în perioada 4 – 25 noiembrie 2016, iar câștigătorii vor fi aleși de juriu format din membrii echipelor PC Garage și ASUS. Cel mai mare premiu este un laptop ASUS ROG G752VM. Are un ecran de 17 inci full HD, un procesor Intel i7-6700HQ și memorie RAM de 16GB. Și pentru că toate jocurile video trebuie stocate undeva, acesta vine cu un hard disk de 1TB. Cea mai înaltă performanță grafică este asigurată de o placă video NVidia GeForce GTX 1060 cu 6GB de memorie RAM”, se arată în comunicatul PC Garage.

Câștigătorii de pe locul doi au șansa să câștige un rucsac pentru notebook de 17 inci ROG Nomad V2 sau un mouse de gaming ASUS ROG GX850 conectat prin fir și cu o rezoluție maximă de 5.000 dpi. Acest mouse poate fi câștigat și de cei care ajung pe locul al treilea, unde mai este pus la bătaie și un rucsac de notebook ASUS ROG Shuttle V2 black. Câștigătorii vor fi desemnați pe 7 decembrie 2016 și vor avea la dispoziție 15 zile pentru a-și revendica premiul. PC Garage a pregătit și un videoclip pentru cei care caută inspirație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *