Kaspersky Lab a publicat cea de-a doua editie a raportului de Responsabilitate Sociala

karsperskyKaspersky Lab a publicat cea de-a doua editie a raportului de Responsabilitate Sociala Corporativa, ce include initiativele companiei in domeniul tehnologiei, al educatiei si al actiunilor caritabile. Fiecare sectiune este ilustrata cu povesti reale. Sectiunea de tehnologie a raportului este dedicata evolutiei criminalitatii informatice. Aceasta include cele mai recente tehnologii dezvoltate de Kaspersky Lab pentru a preveni criminalitatea  informatica si a face o lume mai buna. Partea de tehnologie prezinta si viziunea companiei asupra amenintarilor cibernetice cu care ne vom confrunta pana in 2020, pe masura ce inovatiile Internet of Things devin mai populare.

kasperskySuntem convinsi ca oamenii carora le pasa pot face multe si schimba multe, pentru o lume mai buna. Din acest motiv, in loc sa contina o gramada de cifre, raportul nostru include povesti emotionante care ne-au atras atentia. Le-am pus pe toate laolalta ca sa ii inspire si pe altii”, a declarat Eugene Kaspersky, Presedinte si CEO la Kaspersky Lab.

Raportul include, de asemenea, initiativele Kaspersky Lab in domeniul educatiei, cum ar fi Kaspersky Academy Talent Lab si Kaspersky Cyberheroes – o competitie pentru elevi.  O alta parte importanta a raportului este rezervata sprijinului pe care Kaspersky Lab il acorda Societatii de Arheologie din Atena, in Akrotiri. Proiectul urmareste sa conserve o asezare antica descoperita de arheologi la mijlocul secolului al XX-lea. Impreuna cu European Schoolnet (EUN), compania a mai lansat cateva initiative importante in ceea ce priveste siguranta copiilor in mediul online, informarea parintilor si dezvoltarea unor solutii eficiente de securitate.

Sectiunea de actiuni caritabile prezinta povesti inspirationale despre diferite proiecte sociale si de voluntariat in care sunt implicati angajatii Kaspersky Lab. Aceste actiuni includ de la indrumarea copiilor dintr-un orfelinat din Rusia, pana la initiative de educare in domeniul securitatii online pentru elevi, donarea de sange sau protejarea mediului. In cadrul sectiunii, este prezentat sprijinul Kaspersky Lab pentru institutii non-profit cum ar fi BRAC: compania ofera solutia sa Kaspersky Endpoint Security for Business pentru a proteja retelele organizatiei si serviciile financiare.

Pentru mai multe detalii click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *