JobTransport, târg de joburi pentru studenţii şi absolvenţii de la Transporturi

jobsJobTransport, târg de joburi pentru studenţii şi absolvenţii de la Transporturi, aflat la a IV-a ediţie, va avea loc pe 15 noiembrie, în holul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti. La eveniment vor participa numeroase companii din domeniile transportului şi logisticii şi conexe cu acestea, dar şi firme specializate în consiliere în carieră și resurse umane.

Vor fi prezente companiile Goodyear, DB Schenker Logistics, DB Cargo, Registrul Auto Român, Augsburg, 4Career, Ekol Logistic, Claim Expert, Scania, Cargo Partner, Kuehne+Nagel, Gebruder Weiss, IB Cargo, Elit, FAN Courier, Be Ready Solutions, Volvo, Akka Romserv, Grampet, Rail Cargo Group, Romfracht, Wim Bosman, Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate.

Candidații pot aplica pentru joburi precum inginer, inginer tracțiune, inginer trafic, inginer material rulant, mecanic de locomotivă și personal mișcare comercial, șef de tren, revizor tehnic de vagoane, reprezentant vânzări, reprezentant vânzări piese auto, operator introducere date EPS, dispecer transport, consultant tehnic și multe altele.received_10153746016561618

Sunt posturi pentru aproape toate orașele mari din țară. Vor fi și multe programe de internship pentru studenții din anul III și IV, precum și programe de trainee pentru absolvenții care nu au experiență. Sunt joburi și pentru persoanele cu experiență, în special în zona de transport maritim și aerian.

„Experiența celorlalte trei ediții ne-a dovedit că JobTransport este o oportunitate reală atât pentru candidaţi, cât şi pentru angajatori. Pe de o parte, studenţii şi absolvenţii de la Transporturi şi chiar din întreaga Politehnică au ocazia să stea de vorbă cu potenţialii angajatori, să le adreseze direct întrebări, să participe la workshopuri, la prezentări de companii. Pe de altă parte, firmele participante vor avea de unde să aleagă viitori angajaţi bine instruiți”, declara prof. univ. Iulian Bădescu, decanul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti.

Targul este organizat de www.transport-business.ro, în parteneriat cu Facultatea de Transporturi din Bucureşti – Universitatea Politehnică.

De la JobTransport nu vor lipsi premiile. „Vor fi oferite, prin tragere la sorţi, bilete la teatru, la Balul Bobocilor, la Escape Room, vouchere la stomatolog și ședințe de consiliere. Încercăm să facem totul cât mai atractiv”, spune Robert Barbu, coordonator de proiect.
Târgul va fi deschis între orele 9 şi 17. Intrarea este gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *