44 de sportivi, premiati de Primaria Capitalei

fb_img_147871724129244 de sportivi, membri ai echipei de handbal feminin, ai echipei de volei feminin apartinand Clubului Sportiv Municipal Bucuresti si ai echipei de spada a Romaniei medaliata cu aur la Jocurile Olimpice 2016, au fost premiati astazi de primarul Capitalei, Gabriela Firea, la sediul Municipalitatii.

Gabriela Firea le-a oferit titlul de ”cetateni de onoare” antrenorilor si sportivilor echipei de handbal feminine care au castigat Cupa Campionilor Europeni, ai echipei de volei feminin apartinand Clubului Sportiv Municipal Bucuresti care a castigat Cupa Challenge si ai echipei de spada a Romaniei, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice 2016.

Ca Primar General este o onoare pentru mine sa fiu in preajma campionilor. In Primaria Capitalei ne-am preocupat zi de zi de cresterea calitatii vietii bucurestenilor, am luat masuri pentru perioada de iarna, pentru  repornirea santierelor, dar acest lucru nu inseamna ca nu ne oprim cateva clipe  sa ne pretuim campionii, sa ii incurajam si sa ii sustinem in toate competitiile. fb_img_1478717251225Autoritatile locale trebuie sa aiba grija de sportivi si in perioada de pregatire a acestora, nu numai atunci cand sunt campioni. Recent am lansat un program in premiera prin care am solicitat deschiderea curtilor scolilor dupa program, pentru ca viitorii sportivi trebuie sa inceapa de undeva, copiii trebuie sa aiba unde sa faca sport si sa isi doreasca mai mult. Campioni  fiind, sunteti deja niste branduri, si ne dorim, cu ajutorul dumneavoastra, sa animam mai mult viata sportiva din Capitala si sa explicam copiilor cat de important e sportul!” a declarat Primarul General, Gabriela Firea, care a explicat ca intelege cat efort ascunde fiecare medalie castigata si cat de greu este drumul pana la victorie: “va apreciez si va sustin! Va puteti baza pe mine si pe echipa mea, iar aceasta Gala nu reprezinta un gest singular, pentru ca trebuie sa incurajam fair play-ul si solidaritatea. Avem multe de invatat de la voi”.

Totodata, in cadrul evenimentului, a facut declaratii si Gabriela Szabo, care a multumit Primarului General pentru initiativa si pentru sprijinul acordat sportivilor, subliniind totodata importanta dezvoltarii infrastructurii sportive in Bucuresti pentru “a atrage cat mai multi copii catre sport si catre cluburile sportive din Capitala“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *