Veranda deschide primul patinoar in aer liber din Obor

foto-patinoar-verandaLa Veranda, cei pasionati de patinaj au acum la dispozitie primul patinoar in aer liber din Obor. Acesta are o suprafata de 650 de metri patrati si este deschis zilnic.

Ne-am dorit inca de la inceput sa oferim mai mult decat un mall locuitorilor din zona Obor, una cunoscuta in special pentru istoricul comercial si mai putin pentru optiunile de divertisment. De aceea, am ales sa avem o suprafata exterioara generoasa dedicata petrecerii timpului liber, de 15.000 de metri patrati, unde vom avea spatii verzi si vom organiza o serie de activitati pentru vecinii nostri. Pe langa locul de joaca, deja foarte popular printre vizitatori, am deschis acum primul si singurul patinoar in aer liber din acest cartier. Este o optiune sanatoasa de petrecere a timpului, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mai mari”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Patinoarul este deschis in fiecare zi, intre orele 10:00 si 22:00, iar cu pretul unui bilet, vizitatorii pot petrece o zi intreaga pe patine. Accesul costa 15 lei de luni pana joi, iar de vineri pana duminica, pretul este de 20 de lei. In acelasi timp, iubitorii acestui sport pot opta pentru un abonament lunar sau pentru tot sezonul. Sarbatoritii au acces gratuit, in timp ce grupurile de peste 10 persoane beneficiaza de reduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *