Două săptămâni până la concertul componentilor Morcheeba

SkyeComponenții Morcheeba, Skye Edwards și Ross Godfrey, se vor reintoarce in Romania. Cei doi sunt așteptați la Sala Palatului pe 23 noiembrie cu noul lor proiect, SKYE | ROSS, dar și cu hiturile Morcheeba.

După aproape 20 de ani pe scenă și în studio sub numele Morcheeba, Skye Edwards și Ross Godfrey au pornit în lume în formula duo pentru promovarea primului lor album, SKYE | ROSS. Turneul lor a debutat la Mallorca, în Spania, în primăvară, și a continuat cu numeroase concerte în America, Canada și Europa.

În aventura lor europeană,  SKYE | ROSS se opresc pe 23 noiembrie la Sala Palatului, în București. Cei doi au avut grijă să-și împacheteze în bagaje, pe lângă piesele de pe noul album, cele mai tari hituri Morcheeba și un show de excepție.

Melodii precum ‘’Light of Gold”, “Medicine”, “How to fly” sau hitul “The Sea” se vor auzi live în concertul de la București.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *