Bani pentru scoala ta: finantari de pana la 10.000 de euro

Bani pt. scoala taA patra ediție a competiției naționale de educație financiară “Bani pentru școala ta” a început. Liceenii din România pot câștiga finanțări de până la 10.000 de euro pentru școlile lor.

Concursul se adreseaza  tuturor persoanelor cu vârsta de peste 15 ani și instituțiilor de învățământ de pe teritoriul României, acreditate în furnizarea de educație pentru nivelul liceal și / sau post-liceal.

Competiția face parte din programele de educație financiară JA (Junior Achievement) BaniIQ și Baniipenet, având ca scop formarea abilităților de a administra resurse financiare, de a lua decizii financiare responsabile, pentru o viață activă și sustenabilă financiar.

Iată pașii programului:

competitia-bani-pentru-scoala-ta-1024x357

Fiecare instituție de învățământ este înscrisă automat în competiție și acumulează puncte prin numărul de susținători, persoane cu vârsta minimă de 15 ani, elevi sau adulți care:

  • Accesează pagina competiției, www.banipentruscoalata.ro și urmează trainingurile din cadrul acesteia, BaniIQ sau Baniipenet disponibile la www.competitiebaniiq.jaromania.org, respectiv www.competitiebaniipenet.jaromania.org, (completează chestionarul pre-training, parcurg cu atenție fiecare training și completează chestionarul post-training).
  • Completează denumirea corectă și completă a liceului pe care îl susțin, județul, localitatea acestuia. Sunt considerate înscrieri valide doar cele care includ denumirea completă a instituției de învățământ, fără prescurtări și fără alte semne în afară de litere (fără diacritice, ghilimele, cratime etc.).
  • Răspund corect la cel puțin 50% dintre întrebările testului final
  • Pentru fiecare persoană (elev sau adult) care a finalizat trainingul BaniIQ sau trainingul Baniipenet, Organizatorul oferă o diplomă de participare la sfârșitul trainingului și 1 EUROpunct instituției de învățământ pe care aceasta o susține, utilizând formularele trainingului, în condițiile articolului.

 

Săptămânal, pe site-ul competiției va fi afișat topul primelor 10 licee. Vor beneficia de conversia premiilor în EUR primele 3 școli care vor acumula 1.000 de puncte de la începerea competiției și, în limita a 10.000 de EUR va beneficia de conversia punctelor în EUR și prima instituție de învățământ din top.

O instituție de învățământ poate să beneficieze de un singur premiu în cadrul competiției.

Programul este valabil in perioada 5 noiembrie – 17 decembrie 2016. Auditarea și validarea câștigătorilor va avea loc în perioada 1-3 februarie 2017. 

Premiile vor fi utilizate exclusiv pentru modernizarea scolilor castigatoare sau derularea de programe educaționale (dotarea laboratoarelor, claselor, echipamente etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *