Wizz Air a demarat operațiunile pe aeroportul din Satu Mare

wizz-air_satu_mare_2Wizz Air, cel mai mare operator aerian low cost din Europa Centrală și de Est a operat recent primul zbor de la Satu Mare, al zecelea și cel mai nou aeroport WIZZ în România. Prima rută a companiei este Satu Mare – Londra Luton, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, lunea și vinerea. Primul zbor a aterizat la Satu Mare luni, pe 31 octombrie, cu 160 de pasageri de la Londra Luton și a transportat 171 de pasageri spre Marea Britanie. Cu noul zbor de la Satu Mare, care este prima cursă internațională de la Aeroportul Satu Mare, Wizz Air își consolidează poziția de lider în România și continuă să ofere cea mai bună conectivitate între România și restul Europei. Biletele pentru zborurile spre Londra pot fi rezervate pe wizzair.com de la 109 RON.

”Zborul de la Satu Mare va contribui la industria locală de turism, dar și la mediul de afaceri și la toate domeniile relaționate aviației. WIZZ este dedicată clienților români de aproape 10 ani și a investit constant în operațiunile locale. Compania va încheia 2016 cu o flotă compusă din 20 de aeronave, inclusiv 4 Airbus A321 ultra eficiente cu 230 de locuri, toate deservind pieței din România. Rețeaua de transport cu tarife reduse Wizz Air din România oferă în prezent 129 de rute spre 19 țări de la 10 aeroporturi locale. Pentru 2016 și începutul lui 2017 WIZZ a anunțat deja 35 de rute care leagă România de restul Europei, inclusiv prima rută internă WIZZ, București – Cluj-Napoca, care marchează o evoluție semnificativă în transportul aerian românesc”, se arată în comunicatul Wizz Air.

Pe parcursul ultimelor 12 luni, până în 31 octombrie 2016, Wizz Air a transportat peste 5,3 milioane de pasageri din și spre România. Peste 600 de membri ai echipei WIZZ lucrează în România și așteaptă cu nerăbdare să întâmpine pasageri pe cursele companiei. WIZZ va facilita anul acesta mai mult de 3.300** de locuri de muncă în industriile conexe, în toată țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *