Black Friday la A2t.ro: camere de supraveghere de la 39.99 RON

camera-de-supraveghereMagazinul online A2t.ro sarbatoreste Black Friday in perioada 18-20 noiembrie cu reduceri la sistemele pentru supraveghere. Promotiile implica preturi cu 60% mai mici pentru produsele cu ajutorul carora clientii pot beneficia de siguranta deplina a locuintelor, birourilor sau a propriilor afaceri.

Astfel, A2t.ro ofera reduceri la peste 300 de produse: camere de supraveghere, automatizari de porti, sisteme de alarma, sisteme anti-incendiu, de control a accesului si categoriei (video)interfoane.

Reducerile includ camere de supraveghere cu preturi pornind de la 39.99 RON si automatizare culisanta + 4 metri de cremaliera cu preturi pornind de la 999.99 RON.

Sistemele de supraveghere ii descurajeaza pe cei care intentioneaza sa intre prin efractie. In functie de tehnologia de acces, camerele de supraveghere pot inregistra in intuneric, pot permite ca inregistrarile video sa fie accesate prin intermediul telefonul mobil. Inclusiv camerele de supraveghere simple pot capta imagini de calitate.

Sistemele de alarma pot completa si spori securitatea adusa de un sistem de supraveghere. Sistemele de alarma emit semnale acustice si luminoase atat la interior, cat si la exterior. Acestea le permit proprietarilor imobilelor la care se declanseaza alarma sa stie cu exactitate cand, unde si de ce a fost declansata.

Videointerfoanele pot fi si wireless, acestea oferind posibilitatea proprietarilor de a avea control total asupra accesului persoanelor straine in incinta respectiva. Interfoanele variaza in functie de preferinte si de posibilitatile tehnice de instalare.

One thought on “Black Friday la A2t.ro: camere de supraveghere de la 39.99 RON

  1. Intr-adevar in ultima perioada s-au ieftinit considerabil camerele de supraveghere, insa trebuie sa tinem cont in primul rand de calitatea acelei camere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *