Renault: Un singur sediu pentru angajații din București

renault-clio-rsÎn următorii trei ani, grupul Renault România va desfăşura un proiect important care va implica managementul companiei şi care presupune colaborarea mai multor direcţii şi departamente. Astfel, angajaţii Grupului Renault care îşi desfăşoară activităţile la Bucureşti vor beneficia de un nou sediu, începând din 2019. Acest demers se înscrie în strategia Grupului, de a contribui la calitatea vieţii salariaţilor, prin grija susţinută a companiei pentru condiţiile de muncă ale acestora. Noile birouri vor fi concepute şi realizate după standarde moderne, cu spaţii colaborative, având rolul de a crea un context pozitiv pentru motivaţia angajaţilor. Este pentru prima oară de la venirea Grupului Renault în România, când constructorul reuneşte toate activităţile situate la Bucureşti într-un singur spaţiu.

”Angajaţii Grupului Renault care activează în sediile din Bucureşti şi contribuie în fiecare zi, prin munca lor, la performanţa companiei se vor grupa, începând din 2019, într-un sediu unic. Acest proiect de localizare a activităţilor noastre – care se derulează în Bucureşti, în diferite zone – într-un singur spaţiu, va contribui la consolidarea colaborării între echipe şi la eficienţa companiei. În alegerea amplasamentului am ţinut cont, în egală măsură, de mobilitatea zilnică a colegilor noştri către celelalte amplasamente ale Grupului, platforma industrială de la Mioveni şi Centrul Tehnic Titu, prin ieşirea pe autostrada Bucureşti – Piteşti”, a declarat Yves Caracatzanis, preşedinte – director general Dacia şi director general Grup Renault România.

”Gruparea într-un singur sediu a făcut obiectul unei licitaţii, cu un caiet de sarcini asociat. În urma procesului de selecţie, am reţinut investitorul care a răspuns cel mai bine aşteptărilor noastre, în calitate de chiriaş, în acest amplasament. Noul sediu va fi situat în vestul capitalei, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz), ceea ce va facilita deplasările angajaţilor noştri la şi de la locul de muncă. Termenul de realizare a proiectului este 2019, ţinând cont în derularea acestuia de etapele standard de execuţie, ca în cazul oricărui proiect de acest gen”, a completat Anica Muntean, director Proiect al Grupului Renault România.

Cei peste 16.000 de angajați își desfășoară activitatea la: uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul AILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucureşti), Renault Technologie Roumanie – Bucureşti (care include Centrul Tehnic Titu), direcţia comercială Renault Commercial Roumanie – Bucureşti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) şi Renault Credit International (Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *