„Vânătoarea de oferte“ la F64: cumperi liniștit înainte de Black Friday și te bucuri de aceleași oferte

f64_blackfriday_fotoCele mai frumoase imagini sunt realizate când pasionații de fotografie folosesc echipamentele lor preferate. Pentru a le facilita cât mai multor oameni accesul la aparatura potrivită și dorită, F64 a pregătit o campanie specială de Black Friday. Sub numele „Vânătoarea de oferte“, între 18 și 20 noiembrie, magazinul foto-video va avea reduceri la numeroase produse și pachete dedicate profesioniștilor și entuziaștilor. Cumpărături liniștite și înainte de Black Friday Pentru o experiență de cumpărături cât mai plăcută și mai liniștită, F64 are și două surprize pentru cei pasionați de fotografie. Prima este aceea că oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1 – 17 noiembrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de voucher (în perioada 25 – 30 noiembrie). Cea de-a doua surpriză presupune că orice aparat foto inclus în campania de Black Friday le aduce clienților un cupon de 4% din valoarea achiziției. Îl pot folosi pentru cumpărături în perioada 1 – 31 ianuarie 2017 și își pot astfel completa trusa cu obiectivele foto-video dorite.

„Vânătoarea de oferte“ de Black Friday aduce prețuri speciale la o selecție variată de produse, de la aparate și obiective foto profesionale la blițuri, imprimante, telefoane inteligente sau medii de stocare. Vor fi incluse în campanie și drone, accesorii și acumulatori. F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă „Vânătoarea de oferte“, consultanții magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde pot fi adăugate produsele dorite și este astfel simplificat procesul de achiziție.

O opțiune foarte bună pentru a fi la curent cu noutățile este și newsletter-ul F64. În plus, toate sfaturile sunt disponibile și pe blogul magazinului. Program special online și offline Pentru cele trei zile dedicate Black Friday, F64 s-a pregătit cu program non-stop pentru call center în noaptea dintre joi spre vineri, când va porni campania „Vânătoarea de oferte“, și a dublat numărul consultanților din magazinul fizic. Astfel, toți clienții vor avea parte de cele mai bune sfaturi și vor putea face cele mai inspirate și informate alegeri. Vineri și sâmbătă, magazinul este deschis între 09.00 și 22.00, iar duminică va fi între 10.00 și 16.00. De asemenea, livrarea comenzilor plasate online va fi realizată în cel mai scurt timp posibil, fiind suplimentată echipa și programul extins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *