Începe iarna cu piese vestimentare din noua colecţie TeX şi Fashion Express

printesa-urbana_colectia-de-iarna-texCarrefour prezintă în exclusivitate noua colecție de iarnă TeX și Fashion Express, care îi vor surprinde pe cumpărătorii din magazine cu cele mai în vogă piese vestimentare, la prețuri accesibile. Gândite special pentru a fi confortabile și a face față cu succes temperaturilor scăzute, noile ținute sunt extrem de versatile și pot fi purtate într-o multitudine de combinații. Oferta este disponibilă în toate hipermarketurile Carrefour din țară, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău şi Oradea Lotus.

Designerii și-au imaginat pentru sezonul friguros ținute eclectice și originale, pline de contraste și de surprize, toate aceste atribute regăsindu-se și în piesele vestimentare propuse în colecţia de iarnă TeX şi Fashion Express. Colecţiile sunt pline de influențe feminine, foarte puternice şi detalii rafinate. Iată cele mai importante tendințe ale sezonului de iarnă 2017 din care te poți inspira și tu!

În sezonul rece, confortul și efectul termic al hainelor sunt cele mai importante criterii în funcție de care ne alegem îmbrăcămintea. Plecând de la aceste două lucruri și de la ultimele tendințe de modă, am creat noile colecții TeX și Fashion Express by Carrefour, dorind să îi bucurăm pe cei care sunt obișnuiți să poarte modele cu croială modernă și versatilă. Persoanele romantice și puternice vor putea opta pentru paltoane „military” și pentru cojoace călduroase din blană ecologică, dar și modele clasice de outwear în stil minimalist. Doamnele şiprintesa-urbana_colectia-de-iarna-tex-2 domnişoarele pasionate de plimbări prin oraș, de sport și de shopping pot alege gama noastră extra-confortabilă și practică, totul la prețuri accesible, disponibilă pe site-ul TeX – www.tex.carrefour.ro”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Marca TEX cuprinde haine și accesorii pentru întreaga familie. În plus, special pentru tineri, colecția Fashion Express vine cu o gamă
completă si diversificată de ținute pentru cei care vor să fie mereu în tendințe, fără efort, și să-și exprime personalitatea, chiar și când temperaturile scad sub zero grade.

Noile colecții aduc în prim plan o paletă de culori plină de contraste și surprize, cu print-uri îndrăznețe și influențe mari din zonele military” și „sporty chic”. Vedeta acestui sezon este haina de blană ecologică, fashion-chic, o piesă vestimentară extrem de  ușor de întreținut, ce te va face să arăți bine indiferent de situație și care abordează moda într-un mod responsabil, respectând natura.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *