Early Black Friday la Baby Boom Show

vizual_bbs_noiembrieJumatatea lunii noiembrie aduce la ROMEXPO cea de a treia editie din acest an a Baby Boom Show – Targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici. Timp de trei zile (intre 11 si 13 noiembrie), expozantii au pregatit o avanpremiera pentru Black Friday, cu reduceri de pana la 75%.

Vizitatorii vor putea gasi la targ carucioare cu multiple functionalitati, scaune auto realizate conform noilor reglementari in domeniu, accesorii de ultima generatie pentru hranirea bebelusilor, hainute, produse pentru ingrijirea copiilor, oferta unor banci de celule stem si clinici medicale, mobilier.

In plus, organizatorii au pregatit o serie de workshop-uri pe teme de actualitate: vaccinarea si autismul, curs de parenting, somnul bebelusului si o multime de momente artistice care vor inveseli atmosfera.

Pentru a veni in ajutorul tinerilor parinti vor fi oferite consultatii gratuite de kinetoterapie, logopedie si stomatologie in cadrul clinicii KinetoBebe.

Primii 1.000 de vizitatori vor primi garantat cate un cadou constand in incalzitoare si sterilizatoare, biberoane, pompe de san, jucarii textile siaccesorii.

Targul este deschis in zilele de 11 si 12 noiembrie intre orele 10:00 – 18:00, iar duminica, 13 noiembrie, intre orele 10:00 – 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *