Ultimele zile de inscrieri in competitia Startarium Pitch Day, cu premii de 100.000 euro

IMpact Hub

Doar pana pe 4 noiembrie startup-urile din Romania care au cel putin un an de functionare si o vechime de maximum trei ani pot aplica pentru Startarium Pitch Day, cea mai mare competitie din Romania cu  premii totale de 100.000 de euro. De la industrii creative, IT, educatie, sanatate, pana la transport si logistica, resurse umane sau vanzari, se pot inscrie afaceri din orice domeniu de activitate. Criteriile de selectie urmaresc oportunitatea afacerii si potentialul ei de crestere, analiza modelului de afacere si strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiara si sustenabilitatea pe termen lung, precum si experienta si angajamentul echipei de management.

Vlad_Craioveanu_co-fondator_The_HUB_BucharestFinantarea afacerii reprezinta, pentru majoritatea antreprenorilor, o provocare. Cu ajutorul Startarium Pitch Day incercam sa identificam si sa sprijinim acele startup-uri care au potentialul de a creste, de a deveni o referinta atunci cand vorbim de antreprenoriatul din Romania”, a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.

Conform barometrului afacerilor de tip startup din Romania realizat de EY in parteneriat cu Impact Hub, accesul la finantare reprezinta unul dintre principalele obstacole in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri in Romania.

Startarium.ro este o initiativa Impact Hub cu sprijinul ING Bank.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *