Hotel Snagov Club, premiat in cadrul Luxury Travel Guide

european-awardsHotel Snagov Club, hotelul de lux aflat la 25 minute de București, a primit distincția “Luxury Hotel & SPA of the Year in Romania” în cadrul Luxury Travel Guide – Europe Awards 2017, competiție care premiază anual excelența în domeniul turismului de pe întregul continent.

Juriul, format din experți de renume în domeniul ospitalității, ia în considerare în evaluarea unui hotel elemente precum inovația și designul, camerele și facilitățile oferite, nivelul gastronomic, excelența serviciilor, abordarea tehnologică, dezvoltarea sustenabilă și localizarea.

“Suntem onorați de distincția primită, care încununează un an excepțional din punct de vedere al rezultatelor înregistrate. Prezența alături de hoteluri emblematice din întreaga lume este o confirmare a calității serviciilor premium oferite clienților noștri”, a subliniat Marius Sucală, General Manager al Hotel Snagov Club.

În cadrul Hotel Snagov Club, clientii vor regasi un resort clasificat la 5 stele, restaurant cu trei saloane și grădină, pavilion pe lac, ponton, centru spa cu piscină exterioară și interioară încălzită, saună, salon de jocuri și minigolf, activități ce îl poziționează a fi o destinație ideală atât pentru evenimente private, cât și pentru evenimente corporate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *