Carrefour sprijină producătorii români la ediția din acest an a târgului INDAGRA

fructe-si-legume_targul-indagraCarrefour participă pentru al patrulea an consecutiv la târgul INDAGRA, cel mai important târg al industriei alimentare din România, lansând un mesaj de sprijinire a producătorilor români, prin încurajarea parteneriatului dintre lanțul de magazine și producători, ca soluție pentru susținerea agrobusiness-ului românesc. În perioada 2-6 noiembrie, Carrefour își așteaptă vizitatorii la standul cu numarul 102, din pavilionul central Romexpo, dedicat produselor tradiționale românești, care pun accentul pe gustul autentic și pe calitate.

Prin participarea la cea de-a patra ediţie a târgului, Carrefour îşi reafirma deschiderea către colaborarea cu producători și fermierii români, pentru aprovizionare locală şi regională, continuând totodată eforturile de a dezvolta noi parteneriate la nivel naţional care sa faciliteze consumul produselor romaneşti.

Urmând tematica acestei ediții a târgului Carrefour sprijină producătorii din România. Alege și tu produsele românești, Carrefour va oferi vizitatorilor spre degustare produse ce provin de la cei peste 340 de producatori locali, cu care Carrefour a dezvoltat parteneriate solide în ultimii 14 ani.

România are un potenţial de productie foarte bun, iar în reţeaua Carrefour există o cerere ridicată pentru produsele autentice româneşti, care au o calitate excepţională şi păstrează gustul şi aroma produselor tradiţionale. De aceea, urmărind axa noastră principală de diferenţiere, cautăm să dezvoltăm economia României prin susținerea producătorilor locali şi în acelaşi timp să putem oferi o gamă cât mai diverisificată de produse, care să raspundă nevoilor clienţilor noştri. În acelaşi timp, cunoaştem provocările pe care micii producători trebuie să le depăşească pentru ca produsele lor sa ajungă la consumatorul final, astfel încât căutăm permanent să le oferim sprijin constând în flexibilitate, condiţii de aprovizionare adaptate, dar şi promovare a produselor. Am reuşit în timp să ne consolidăm parteneriatele încheiate cu aceştia, fiind singurul retailer care oferă clienţilor produse locale şi regionale de calitate, la un preţ mult mai mic”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour standul-carrefour_targul-indagraRomânia.

Produsele prezentate în cadrul acestei ediții a târgului INDAGRA fac parte din programul dezvoltat la nivel național prin care Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români și dezvoltă planuri de activități ce contribuie la consolidarea afacerilor autohtone și la generarea de noi locuri de muncă. Prin acest program de sprijinire a producătorilor români, Carrefour își reafirmă angajamentul de a încuraja dezvoltarea pieței românești, susținând economia locală prin crearea de noi locuri de muncă, precum și oferind clienților acces la o ofertă variată de produse, la un preț accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *