Ambasadorii transformării digitale pe scena Microsoft Summit 2016

microsoft-summit-2016Ambasadorii transformării digitale se reunesc pe 8 noiembrie în clădirea Teatrului Național București, cu ocazia celei de-a patra ediții a Microsoft Summit, alături de un public format din mai bine de 800 de participanți, preponderent membri ai managementului superior și factori de decizie din mediul de afaceri.

Participanții la Microsoft Summit vor avea oportunitatea să se inspire din prezentările celor peste 25 de experți locali şi internaţionali și să afle cele mai noi evoluții din aria tehnologiei si modul cum aceasta, într-o tendință fără precedent, iese mult din zona de IT, transformând practic toate domeniile de business.

Mehis Sivhart, șef al Centrului pentru Registre și Sisteme de Informație din Estonia (RIK),  care a condus implementarea unora dintre cele mai avansate servicii de e-guvernare din lume, servicii a căror integrare a făcut ca acum Estonia să fie considerată prima „țară digitală” din lume, va vorbi in cadrul Summitului despre transformare digitală prin prisma posibilităților pe care le deschide pentru politicile de administrație, legislative și de justiție, precum și a responsabilității față de cetățeni.

De asemenea, Ionuț Simion, Country Managing Partner pentru România al uneia dintre cele mai mari firme de consultanță la nivel global și doctor în economie, care este totodata si președintele AmCham (Camera de comerț Româno-Americană) și unul din membrii Forumului Mixt EU, va vorbi la Microsoft Summit.

Din poziția de director al uneia dintre școlile de vârf ale Finlandei, Kari Louhivuori aduce la Microsoft Summit o privire unică asupra transformărilor pe care epoca digitală le aduce atât în procesul de educație cât și în competențele digitale ce devin imperios necesare fiecărui elev și profesor.

Inovația autentică se petrece atunci când oameni inteligenți, de specialități diferite și cu formări variate, se întâlnesc și confruntă cu același spirit receptiv cele mai mari provocări ale momentului. La summitul Microsoft vom crea aceste condiții și vom trimite mai apoi<mesageri>care au dobândit noi moduri de a gândi și, cel mai important, noi metode de a implementa”, spune David Rowan, editor al ediției britanice a WIRED Magazine, una dintre cele mai importante publicații de tehnologie de la nivel mondial.

A doua parte a zilei este dedicată unei serii de prezentări și panel-uri care reunesc unele dintre cele mai importante nume din sfera mediului de afaceri regional – lideri în domeniile telecomunicațiilor (Liudmila Climoc, CEO al Orange România), banking-ului (Dana Demetrian, EVP BCR și Andrei Georgescu, COO Quipu, divizie a ProCredit), Oil & Gas (Sorin Delcea, KMG Rompetrol) sau real-estate (Tatian Diaconu, Immochan). Discuțiile, desfășurate în paralel pe patru track-uri, vor aborda oportunitățile și provocările aduse mediului de afaceri de imperativul transformării digitale.

Înscrierile pentru a participa la conferință sunt deschise pe website-ul Microsoft Summit 2016.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *