Black Friday: Flanco pregătește reduceri de până la 80% la peste 1000 de produse

flanco-black-fridayAnul acesta, Flanco Retail organizează cel mai mare eveniment de shopping al anului în perioada 1 – 20 noiembrie, cu reduceri de până la 80% la peste 1000 de repere, cu un stoc de 300.000 de produse. La Flanco, Black Friday va avea loc atât online, pe www.flanco.ro, cât și în cele 118 magazine Flanco din toată țara.

”După o perioadă în care Black Friday a fost asimilat cu sărbătoarea americană a reducerilor de preț, treptat a devenit mai degrabă o perioadă în care retailerii acordă reducerile maxime pentru un număr foarte mare de produse”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

”Cu o istorie de șase ani de Black Friday în România, am încorporat feedbackul din vânzări al consumatorilor români și am decis să extindem perioada reducerilor pe aproape trei săptămâni, acoperind toate segmentele de produse cu reduceri de până la 80%.”

”Anul acesta, vom avea un Black Friday incomparabil cu anii trecuți. Ne așteptăm la vânzări în creștere față de edițiile anterioare dar, fiind primul an în care prelungim sărbătoarea de shopping a anului, e dificil să facem estimări precise”, explică șeful Flanco.

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici și 70.000 de electrocasnice mari. Din gama proprie, Vision, retailerul a pregătit peste 40.000 de produse, printre care: televizoare, aparate frigorifice, aragazuri, mașini de spălat, hote, mașini de tocat, calorifere, storcătoare de fructe, cafetiere, aspiratoare, blendere, prajitoare de pâine, râșnițe, fierbătoare etc. ”Suntem pregătiți cu stocuri suficiente în cei peste 25.000 de metri pătrați pe care îi avem în depozitele din București, Timișoara, Cluj, Constanța, Iași și Sibiu”, mai spune Dragoș Sîrbu. ”Logistica proprie și a firmelor de curierat partenere, alături de experiența precedentă, ne determină să fim încrezători că produsele vor fi livrate clienților într-un timp redus față de anii trecuți.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *