Un brand de rochii de mireasă din Chișinău deschide primul showroom din România

julia-helena.rochie.mireasaÎncepând cu primăvara acestui an, româncele sunt așteptate să își aleagă rochiile de mireasă sau ținutele de petrecere dintr-un nou showroom Julia Helena, din apropiere de București Mall. Originar din Chișinău, brandul oferă româncelor colecții exclusiviste de rochii de mireasă, adaptate cerințelor și stilului acestora. Fondat în 1997, în apartamentul în care locuia Elena Bișir, creatoarea rochiilor de mireasă Julia Helena, brandul a devenit cunoscut și în România. Astfel, la cererea clientelor din București sau din alte orașe din țară, s-a decis lansarea unui showroom și în Capitala românească.

“Deschiderea primului showroom Julia Helena din România a venit ca un pas firesc în dezvoltarea brandului. Sutem deschiși la nou și credem că era momentul oportun să ne lansăm și pe această piață care a fost dintotdeauna orientată către frumos și bun gust“, a declarat Elena Bișir, fondatoarea Julia Helena.

Spațiul de 50 metri pătrați din București oferă clientelor sale o parte din colecțiile care se regăsesc și la Chișinău. Acestea sunt cele de rochii de mireasă “The Modern Queen”, “Spune-i DA” și “Desert Rose”, precum și colecția de rochii asortate, pentru mame și pentru fiicele acestora, denumită “Like Mother, Like Daughter”.

“Fiecare rochie adusă în România a fost aleasă cu rigurozitate, în concordanță cu specificitățile pieței. Spre exemplu, de-a lungul timpului, am observat că miresele din România tind să aleagă siluete și croieli mai puțin clasice, cum sunt rochiile din două piese sau cele de boho“, a arătat Elena Bișir.

Dacă româncele preferă fuste mai lejere, cu mai puțin volum și nu au teama de a experimenta, la Chișinău situația este diferită. Majoritatea mireselor preferă stilul clasic, optând pentru rochiile de tip prințesă, cu mult volum și dantelă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *