O poveste HORROR de la locul de munca iti poate aduce un job divin

job-horrorBanca de Joburi organizeaza in perioada 27 octombrie- 6 noiembrie 2016 un concurs, prin care premiaza cele mai bune povesti horror de la munca cu un job divin, plus 50 EUR din valoarea biletului de transport daca alegi un loc de munca in strainatate. Cele mai de groaza 3 povesti primesc biletul de transport achitat integral.

Cat de horror sa fie povestea? “Foarte, insa speram sa fie horror-amuzanta, nu horror-trista. Nu de alta, insa vrem sa te ajutam spre mai bine, nu sa iti plangem de mila. Chiar si cele mai mici sau banale gesturi naspa de la munca se califica, asadar”, afirma reprezentatii Bancii de Joburi.

Cei interesati isi pot trimite povestile, filmuletele sau pozele horror de la serviciu printr-un e-mail pe adresa cv@bancadejoburi.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook www.facebook.com/bancadejoburi, alaturi de datele lor de contact: nume complet, adresa de e-mail, numar de telefon mobil si postul de care sunt interesati.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 8 noiembrie 2016 pe website-ul www.bancadejoburi.ro, precum si pe pagina de Facebook a organizatorului.

Banca de Joburi este o agentie de ocupare a fortei de munca in tara si strainatate cu sediul central in orasul Brasov. Totodata, compania ofera consiliere, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale si monitorizarea candidatilor pe intreaga durata a contractelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *