Hornbach deschide Târgul de Crăciun – cu peste 2.000 de produse în toate magazinele

hb_targ-de-craciun_1-hornbachHornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, este, pentru al 9-lea an consecutiv, printre primele reţele ce dă startul sezonului de Crăciun, amenajând 150 mp din suprafaţa fiecărui magazin cu articole dedicate Sărbătorilor de iarnă.

„Ca în fiecare an, şi în 2016 ne dorim să venim din timp în întâmpinarea clienţilor cu diferite produse dedicate Crăciunului. Astfel, am deschis, în cele şase magazine din Bucureşti şi din ţară, Târgul de Crăciun”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

În fiecare magazin, o suprafaţă de 150 de metri pătraţi din departamentul de grădină a fost deja transformată într-o zonă unde clienţii pot găsi inspiraţie pentru amenajarea casei, la interior şi la exterior, în aşteptarea Sărbătorilor.

„Roşul, albul şi argintiul sunt, anul acesta, culorile predominante în Târgul nostru de Crăciun. Pe întreaga suprafaţă amenajată, clienţii pot găsi peste 2.000 de articole dedicate sezonului, de la decoraţiuni şi produse de iluminat pentru brad, cadouri, plante, brazi şi multe altele”, a mai spus reprezentantul companiei.

Printre produsele pe care românii le vor putea găsi la Târgul de Crăciun Hornbach se numără aproximativ 200 de modele de instalaţii de diverse dimensiuni, forme si culori, majoritatea acestora având la bază tehnologia LED, peste 50 de sortimente de globuri de sticlă şi zeci de modele de lumânări simple sau parfumate. La acestea se adaugă articole de iluminat și ornamente de Crăciun pentru exterior.

„Este pentru al doilea an consecutiv în care comercializăm globuri de sticlă, pictate manual de către furnizori locali care ştiu cel mai bine care sunt modelele tradiţionale îndrăgite de români. De altfel, am observat încă de anul trecut că acestea sunt foarte apreciate şi solicitate de către clienţii noştri”, a subliniat Mugurel – Horia Rusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *