Holcim Romania a amenajat un loc de joaca in orasul Campulung

holcimHolcim Romania a amenajat un loc de joaca in orasul Campulung, in urma unei investitii de 22.000 euro. Noul loc de joaca este situat in Gradina Publica si este pretabil pentru copiii cu varstele intre 2 si 15 ani. Locul de joaca este dotat la standarde moderne, cu echipamente sigure ce vor aduce bucurie celor mici, le vor stimula imaginatia, pentru a se dezvolta armonios fizic si psihic. Siguranta echipamentelor a fost unul dintre criteriile de lucru definitorii in amenajarea acestei facilitati, iar dotarile alese sunt reprezentative pentru a le oferi copiilor posibilitatea sa faca miscare zilnic intr-o locatie accesibila. Numele noului loc de joaca – Parcul Prieteniei a fost ales prin intermediul unui concurs destinat copiilor din clasele pregatitoare de la scolile din municipiul Campulung.

cornel-banu-holcim-campulungNe-am dorit ca locul de joaca sa poarte un nume frumos, simbolic, izvorat din inocenta celor mici. Sanatatea copiilor este bucuria noastra si am investit in amenajarea acestui teren de joaca ce ii va stimula fizic si le va oferi momente de socializare si fericire. Parintii au acum oportunitatea de a alege sa petreaca timp relaxant alaturi de cei mici si in Parcul Prieteniei. Vrem sa fim alaturi de comunitatea campulungeana si de noile generatii pentru a gandi impreuna proiecte frumoase, in beneficiul tuturor. Ii asteptam de astazi, cu mic cu mare, pe toti cei care vor sa se distreze, la noul loc de joaca din Gradina Publica”, a declarat Cornel Banu, director Fabrica de Ciment Campulung.

Unul dintre pilonii strategiei de business ai Holcim Romania este sprijinirea comunitatilor locale, iar in Campulung, Holcim Romania are deja o traditie de peste 20 de ani in proiecte de dezvoltare a infrastructurii locale, donatii de echipamente pentru o mai buna dotare a spitalului local si initiative personalizate pentru educarea tinerei generatii. Dintre proiectele desfasurate la nivel local de companie in ultimii ani, mentionam: Drum Sigur – ABCdar Rutier, Lectia Verde – primul manual digital, campania de reabilitare a terenurilor de sport – Holcim iti preda stafeta la fapte bune, De-a arhitectura – proiect dedicat copiilor din clasele primare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *