SendSMS incheie un parteneriat strategic cu While1 Software


shoppingAgentia SendSMS, specializata in publicitate si marketing prin SMS, semneaza un parteneriat cu While1 Software – solutie e-commerce 100% romaneasca. Astfel
, magazinele online care folosesc platforma While1 Software au acum posibilitatea sa isi notifice si fidelizeze clientii via SMS.

Integrarea platformei SendSMS in cadrul solutiei e-commerce While1 Software va permite proprietarilor de magazine online sa comunice direct cu clientii, sa fidelizeze clientii actuali si sa obtina rapid noi clienti.

“Avand in vedere cresterea e-commerce-ului romanesc din ultimii ani si faptul ca 40% dintre tinerii romani petrec zilnic intre 7 si 12 h pe telefon, pot estima ca Marketingul prin SMS va deveni unul din principalele canale de promovare in industria e-commerce. Prin semnarea parteneriatului cu While1 am facut un alt pas important in promovarea platformei SendSMS ca un instrument de comunicare eficient si rentabil pentru segmentul e-commerce”, afirma Liviu Baltoi – fondator sendSMS.ro.

Campaniilor SMS lansate pentru zeci de clienti, printre care Carrefour Online, eMag, Aoro.ro, Miniprix.ro, Altex.ro, Elefant.ro au aratat ca 98% din SMS-uri sunt citite de clienti, in timp ce doar 22% din e-mail-uri sunt citite si doar 12% din postarile de pe Facebook sunt vizualizate. Totodata, s-a constatat ca un SMS este citit in primele 3 minute de la primire. In plus, SMS-ul nu ajunge niciodata in spam, spre deosebire de e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *