GTS Telecom primește premiul EuroCloud Europe „Cel mai bun serviciu pentru piețele orizontale”

razvan-stoica_ceo-gts-telecom-1GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din România, a primit premiul EuroCloud Europe pentru cel mai bun serviciu oferit piețelor orizontale, pentru soluția GTS CloudSuite. Acest premiu vine în completarea aceleiași distincții oferite de EuroCloud în România în luna iulie a acestui an. Cu ocazia Forumului organizat în București, au fost acordate premiile europene EuroCloud 2016. Aceste premii sunt acordate după criteriul calității serviciilor de cloud, de la proiectarea acestora și până la implementare.

„Este a doua oară când serviciile de cloud GTS Telecom sunt recunoscute de experții EuroCloud în ultimii trei ani. Suntem onorați și motivați de faptul că gama noastră de servicii GTS Cloud a primit distincția EuroCloud, de data aceasta, la nivel european, pentru cel mai bun serviciu cloud pentru piețe orizontale, o categorie unde au mai fost nominalizate companii importante din Franța și Turcia. Acest premiu reprezintă, pe lângă recunoașterea GTS Telecom ca furnizor de servicii cloud de cea mai bună calitate, și dovada că piața românească pentru astfel de servicii este din ce în ce mai vizibilă”, a spus Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

„Premiul câștigat de gama de soluții GTS Cloud este rezultatul unui efort continuu de a livra plus de valoare clienților noștri. Experiența acumulată în acest domeniu ne-a ajutat să construim un serviciu cloud solid, ce are la bază redundanța atât la nivel fizic, iar aici ne referim la centrele de date, cât și la nivelul platformelor cloud. Odată cu data center-ul din Cluj-Napoca, gama noastră de soluții s-a extins, iar în momentul de față oferim clienților servicii profesionale Disaster Recovery, conforme cu cerințele din domeniu. De asemenea, accentul pe care GTS îl pune pe consultanța oferită clienților în procesul de pre-vânzare, pentru a identifica nevoile specifice ale acestora, cât și flexibilitatea noastră în construirea unor soluții cât mai bine pliate pe nevoile și cerințele lor sunt, cu siguranță, unul dintre diferențiatorii care ne-au ajutat să câștigăm acest premiu”, a adăugat Răzvan Stoica.

Ediția europeană din acest an a premiilor a reunit cinci categorii: Cel mai bun serviciu cloud pentru piețe orizontale, Cel mai bun serviciu cloud pentru piețe verticale, Cel mai bun serviciu cloud Startup, Cele mai bune metode de transformare cloud și Cel mai mare impact furnizat de un serviciu cloud. Alături de România, au mai fost nominalizate companii din Franța, Spania, Turcia, Croația, Slovenia și Luxemburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *