Ricardo Montesi lanseaza colecția toamnă-iarnă 2016-2017

rmProducătorul român de costume pentru bărbați „Ricardo Montesi” a lansat la București noua colecție de costume toamnă-iarnă 2016-2017. Produsele  vor fi puse la vânzare în perioada imediat următoare, în magazinul de prezentare din București și în magazinul online.

Costumele bărbătești „Ricardo Montesi” sunt fabricate 100% din lână și acoperă toată gama de măsuri și de cerințe ale clienților: costume business, costume slim fit, costume cambrate, costume casual și costume de ceremonie.

„Dorim ca brandul Ricardo Montesi să fie asociat de consumatorul român cu ideea de stil accesibil. La Ricardo Montesi credem că nimeni nu trebuie să cheltuie o avere pentru a îmbrăca un costum de calitate. Costumele noastre, chiar dacă nu sunt cele mai ieftine ricardo-monteside pe piață, sunt accesibile consumatorului atent la detalii, și vor rămâne mereu așa. Designerii noștri au experiență directă în casele de modă din Italia. Încercăm să aducem aproape de clienții noștri cele mai noi tendințe ale pieței de calitate din Europa. În România avem un mare avantaj, și anume existența unei industrii de confecții cu mare experiență, care poate produce îmbrăcăminte de calitate superioară. Combinația dintre inspirația designerilor noștri și experiența atelierelor românești de confecții nu poate da naștere decât unor produse de excepție, pe care le putem comercializa acasă la prețuri accesibile consumatorului mediu”, a declarat Virgil Dobre, directorul de comunicare al companiei.

Ricardo Montesi este un brand românesc de modă de inspiratie italiana, care își propune să ofere pieței locale costume bărbătești de calitate la prețuri accesibile. Costumele sunt produse în fabrici din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *