Cele mai noi game de GPS-uri și camere video Mio, prezentate la Salonul Auto București

mioMio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., participă la Salonului Auto București și Accesorii cu cele mai noi produse lansate pe piață în 2016. Vizitatorii ne găsesc în Hala 105, standul 513, unde pot vedea noua gamă de echipamente GPS, Mio Spirit 2016, de 6,2 inch, dar și gama de camere video auto din categoria entry-level. Totodată, până la închiderea evenimentului de pe 30 octombrie, vizitatorii vor putea vedea în avanpremieră și noile dispozitive Mio MiVue Drive ce urmează să fie lansate pe piața România până la finalul acestui an.

“Salonul Auto București și Accesorii este un bun prilej pentru șoferi și nu numai să vadă cum funcționează produsele Mio lansate anul acesta. Ele vin cu noi funcții și cu un design diferit. Ne dorim astfel ca vizitatorii să le testeze pentru a le descoperi performanțele și utilitatea pentru orice tip de autovehicul”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Produsele din gama entry-level înregistrează până la 30 de cadre pe secundă. Noile camere video auto din categoria entry level: MiVue C310, MiVue C320, MiVue C330 şi MiVue C335 sunt capabile să înregistreze până la 30 de cadre pe secundă la rezoluție Full HD. Modelul MiVue C310 dispune de o cameră HD de 720×1280 pixeli, iar modelele MiVue C320, C330 şi C335 sunt dotate cu o cameră Full HD de 1080 de pixeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *