Brandul românesc Careless Beauty s-a lansat în Franța

G Andronache_C. Moreno_E Oancea.careless.beautyCareless Beauty, companie românească ce promovează cosmetica integral organică, printr-un procentaj de 0% substanţe de sinteză, s-a lansat, la sfârşitul săptămânii trecute, şi pe piaţa franceză, printr-o serie de evenimente care au avut loc la Paris, cu sprijinul Ambasadei României în Franţa. Careless Beauty este singurul brand românesc brevetat de cosmetică organică şi deţine până în prezent 4 brevete de invenţie. De asemenea, produsele Careless Beauty sunt notificate conform standardelor europene, pe platforma CPNP. La evenimentul de sâmbătă, 22 octombrie, au participat Gabriel Andronache, Ministru Consilier în Cadrul Ambasadei României în Republica Franceză, Bureau de Promotion Commerciale et Economique Paris, doamna Chantal Moreno, fost reprezentant al Francofoniei în Europa Centrală şi de Est, alături de reprezentanţi ai sectorului privat, specialişti în domeniul cosmeticii, femei interesate de cosmetica naturală şi în special de cosmetica organică.

“Natura oferă o gamă infinită de metode de îngrijire a tuturor tipurilor de piele. Motivul pentru care Careless Beauty există este descoperirea naturii în toată frumuseţea ei şi dezvăluirea beneficiilor aduse pielii. Pentru a păstra puritatea naturii este nevoie de pricepere, măiestrie, pasiune şi multă răbdare, căci natura este extrem de greu de reprodus în laborator. Careless Beauty înseamnă toate aceste lucruri. Pasiunea pentru frumos, precum şi dorinţa de puritate şi de autenticitate în metodele de îngrijire a pielii sunt motivaţia care ne susţine în călătoria noastră spre frumos, începută acum mai bine de 20 de ani, când româncele erau pasionate de cosmeticele străine. Încă de la înfiinţare, ne-am propus un pariu ambiţios: să producem produse cosmetice aproape perfecte pentru piele: sub 1% substanţe de sinteză, în special conservanţi”, au declarat declară Elena şi Ioana-Adina Oancea, creatoarele Careless Beauty.

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piaţa românească, Careless Beauty a fost înfiinţată de Elena Oancea – fondator, chimist, estetician, şi de Ioana Adina Oancea – farmacist, estetician. Pentru iniţiatoarele companiei, cosmetica organică înseamnă reîntoarcerea la natură, la reţetele de înfrumuseţare moştenite de la bunici, la tradiţii. Precursoare, în România, ale unui trend de strictă actualitate în cosmetica organică şi cosmetica vegetală, neurobiologia, Elena şi Adina Oancea oferă astăzi alternative complexe şi complet naturale de menţinere a sănătăţii şi frumuseţii pielii prin gamele de produse cosmetice şi tehniciile de tratamente faciale create sub brandul Careless Beauty. Compania cu capital integral românesc are în portofoliu 22 de produse şi în fiecare an lansează altele noi. Fiecare produs conţine combinatii personalizate de extracte din peste 10 specii de plante, atent recoltate din culturi proprii, procesate manual şi atent supravegheate în perioada de macerare. Careless Beauty foloseşte materie primă integral românească de pe plantaţiile proprii şi lucrează cu peste 40 de specii de plante româneşti care şi-au confirmat potenţialul în tratarea afecţiunilor dermatologice şi restabilirea echilibrului la nivel epidermic. Produsul-vedetă este crema de cătină cu căpăceală de albine, iar noul elixir vegetal cu 13 uleiuri eterice are, de asemenea, o notorietate din ce în ce mai mare pe piaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *